تاریخ امروزیکشنبه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۹

طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی


کیک شکلاتی گردویی، کیکی عالی و بی نظیر است که ترکیب شکلات و گردو طعم فوق العاده ای به این کیک داده است. کیک شکلاتی گردویی را از یک روز قبل باید تهیه کنید، این کیک خوشمزه را با چای یا قهوه می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی گردویی:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • آرد: ۱۲۵ گرم
  • پودر شکر: ۱۲۵ گرم
  • یبکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پود کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکلات خالص آب شده: ۷۵ گرم
  • گردو ریز خرد شده: ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک شکلاتی گردویی:

  • شکلات خالص آب شده: ۷۵ گرم
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۲۰۰ گرم
  • گردو برای تزیین به میزان لازم


طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی:

۱- برای تهیه کیک شکلاتی گردویی احتیاج به یک قالب گرد و گود به قطر ۱۸ سانتیمتر دارید. کف و دیواره قالب را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. بعد از این مرحله مایع کیک شکلاتی گردویی را تهیه می کنیم ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بزرگ بشکنید و سپس پودر شکر را به آن اضافه کنید. حالا با هم زن برقی به مدت ده دقیقه مخلوط تخم مرغ و شکر را خوب بزنید تا مخلوط کرمی رنگ شود و خط پره های هم زن روی آن باقی بماند.

۲- در ادامه تهیه کیک شکلاتی گردویی، آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید. حالا مخلوط آرد را به مایع کیک شکلاتی گردویی اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این مرحله شکلات آب شده و کره و گردوی خرد شده را به مخلوط مایع کیک شکلاتی گردویی اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، حالا مایع کیک شکلاتی گردویی آماده است داخل قالب بریزید.

۳- فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت یا عدد ۳ فرهای گازی روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک شکلاتی گردویی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد برای اطمینان از پخته شدن کیک بعد از پایان زمان پخت، کیک شکلاتی گردویی را از فر خارج کنید و یک سیخ چوبی داخل آن فرو کنید، اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک شکلاتی گردویی شما پخته است.



۴- اجازه دهید تا کیک شکلاتی گردویی به مدت ۵ دقیقه در قالب کمی خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و روی صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا کیک شکلاتی گردویی کاملا سرد شود، بعد از خنک شدن آن را به صورت افقی برش بزنید. برای تهیه کرم رویه کیک شکلاتی گردویی، ابتدا شکلات خالص را خرد کنید داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به روش بن ماری ذوب شود، حالا اجازه دهید تا کمی سرد شود. پودر قند و کره و شیر را داخل یک کاسه بریزید و با هم زن آنقدر بزنید تا به مایعی نرم و کرمی تبدیل شود، حالا شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید کرم شما آماده است.

۵- در مرحله آخر تهیه کیک شکلاتی گردویی، مقداری از کرم را بردارید و روی لایه های کیک شکلاتی گردویی با لیسک خوب بمالید سپس دو لایه را روی هم قرار دهید. کیک شکلاتی گردویی را روی ظرف مخصوص سرو قرار دهید سپس تمام سطح کیک را با کرم بپوشانید در آخر با تکه های گردو روی کیک شکلاتی گردویی را تزیین کنید، حالا کیک شکلاتی گردویی را در یخچال قرار دهید تا کرم روی کیک خود را بگیرد. کیک شکلاتی گردویی را یک روز قبل می توانید تهیه کنید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید، کیک شکلاتی گردویی را با چای یا قهوه در مهمانی ها می توانید سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *