تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر مخلوط شکلات و نعناع


دسر مخلوط شکلات و نعناع ترکیبی فوق العاده و خوش طعم است که برای میهمانی های ویژه و خاص بسیار مناسب است. این دسر ساده و خوش طعم را بعد از یک غذای مفصل در میهمانی می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه دسر مخلوط شکلات و نعناع:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • شکلات خالص: ۱۷۵ گرم
  • اسانس نعناع: ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۱و ۱/۴ پیمانه
  • پنیر خامه ای: ۲/۳ پیمانه
  • مقداری برگ نعناع و شکلات برای تزیین


طرز تهیه دسر مخلوط شکلات و نعناع:

۱- در تهیه دسر مخلوط شکلات و نعناع ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و خامه را درون آن بریزید. سپس با هم زن آنقدر بزنید تا خامه سفت شود و وقتی که کاسه را برمی گردانید از آن نریزد و به اصطلاح خامه فرم گرفته باشد. در ادامه تهیه دسر مخلوط شکلات و نعناع، پنیر خامه ای و پودر قند را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر دوست دارید دسر مخلوط شکلات و نعناع شما دو رنگ باشد مقداری از مواد را بردارید و به آن اسانس نعناع اضافه کنید و به بقیه مواد شکلات ذوب شده را اضافه کنید، در این حالت دسر مخلوط شکلات و نعناع شما لایه ای و دو رنگ خواهد شد.

۲- بعد از اینکه پنیر خامه ای و پودر قند و خامه خوب با هم مخلوط شدند، حالا اسانس نعناع را به مواد دسر مخلوط شکلات و نعناع اضافه کنید. در این مرحله شکلات را خرد کنید و درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به روش بن ماری شکلات ذوب شود.

۳- حالا شکلات ذوب شده را به مواد دسر مخلوط شکلات و نعناع اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید، دسر شکلاتی شما با طعم بی نظیر نعناع آماده است.



۴- دسر مخلوط شکلات و نعناع آماده است، برای سرو بهتر است از جام های پایه دار یا ظرف های بستنی خوری استفاده کنید. مواد دسر مخلوط شکلات و نعناع را درون ظرف های مخصوص سرو بریزید.

۵- برای تزیین دسر مخلوط شکلات و نعناع می توانید مقداری شکلات را ذوب کنید درون قیف بریزید و روی کاغذ روغنی اشکال مختلف درست کنید و بعد از خنک شدن شکلات را از کاغذ جدا کنید و با آن روی دسر را تزیین کنید. روش دیگر تزیین دسر مخلوط شکلات و نعناع این است که مقداری شکلات ذوب شده یا خامه شکلاتی فرم گرفته روی دسر مخلوط شکلات و نعناع بریزید و با چند برگ های نعناع ومیوه هایی مثل بلوبری یا توت فرنگی روی دسر مخلوط شکلات و نعناع را تزیین کنید. بعد از پایان تزیین ظرف های دسر مخلوط شکلات و نعناع را درون یخچال قرار دهید تا خنک شوند. چون این دسر سرد سرو می شود، زمان سرو دسر را از یخچال خارج کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر مخلوط شکلات و نعناع



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *