تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر پودینگ موز


دستور پخت پودینگ موز یک دستور شیرینی پزی سنتی انگلیسی است. این دسر فوق العاده از موز تازه و مربای زرد آلو تهیه می شود. در انگستان تهیه انواع پودینگ به عنوان دسر مرسوم و جزئی از سنت محسوب می شود.


مواد لازم برای تهیه دسر پودینگ موز:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • خرده نان تست یا باگت: ۱۲۵ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پودر شکر: ۶۰ گرم
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • موز: ۲ عدد
  • مربا یا مارمالاد زردآلو: ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه دسر پودینگ موز:

ابتدا برای تهیه دسر پودینگ موز باید خرده های نان را داخل یک قالب یک لیتری مخصوص فر بریزید. سپس شیر را ولرم کرده و روی خرده های نان بریزید.

۱- زرده ها و سفیده های دو عدد از تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. حالا در ادامه تهیه دسر پودینگ موز باید یک تخم مرغ کامل را با زرده هایی که جدا کردیم به همراه وانیل و نیمی از شکر خوب هم بزنیم، بعد از مخلوط شدن به خرده های نان و شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا مخلوط دسر پودینگ موز شما استراحت کند.

۲- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. حالا قالب دسر پودینگ موز را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از پایان پخت قالب دسر پودینگ موز را از فر خارج کنید.

۳-در این مرحله موزها را برش بزنید و در صورت تمایل به آنها آب لیمو بزنید توجه داشته باشید زدن آب لیمو سلیقه ای است، اگر تمایل نداشتید می توانید آن را حذف کنید. حالا مربا یا مارمالاد زردآلو را روی دسر پودینگ موز ریخته و روی آن موزهای برش زده را بچینید.


۴- سفیده های تخم مرغ را با باقی مانده شکر آنقدر بزنید تا تا سفت شوند، طوری که اگر ظرف را برگرداندید از ظرف نریزد، مرنگ آماده است. یک تکه بزرگ روی دسر پودینگ موز قرار دهید و دوباره قالب دسر پودینگ موز را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مرنگ پخته و طلایی گردد. دسر پودینگ موز بلا فاصله بعد از بیرون  آوردن از فر آماده سرو است. با کمی خامه فرم گرفته و برش های موز تزیین کرده و سرو نماید.


توصیه سر آشپز:

در دسر پودینگ موز مرنگ بافتی نرم دارد نباید خشک و سفت باشد. در ضمن ظرفی که سفیده ها را در آن میزنید نباید چرب باشد چون در این صورت سفیده ها حالت پفکی پیدا نخواهند کرد. اگر از مرنگ خوشتان نماید می توانید از پنکک برای روی دسر پودینگ موز استفاده کنید. بعد از آماده شدن دسر پودینگ موز در تابه پنکک را آماده کرده و روی دسر پودینگ موز قرار دهید و سپس تزیین کرده و سرو نمایید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر پودینگ موز



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *