تاریخ امروزچهارشنبه , ۲۲ آبان ۱۳۹۸

طرز تهیه دسر رول شکلاتی


دسر رول شکلاتی، دسری خوش طعم و فوق العاده است. این دسر با طعم لذیذ و ظاهری زیبا می تواند در مهمانی های خاص سرو گردد. طعم شکلات باعث شده که این دسر بسیار پر طرفدار باشد.


مواد لازم برای تهیه لایه زیرین دسر رول شکلاتی:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • قهوه اسپرسو : ۲ قاشق چایخوری
  • آب جوش: ۱ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • شکر اضافه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • آرد: ۱۲۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱/۴ قاشق مربا خوری
  • گردو پودر شده: ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای تهیه کرم رول شکلاتی:

  • شکر: ۱۲۰ گرم
  • آب سرد: ۱/۴ پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۱۲۰ گرم
  • آب پرتقال: ۲ قاشق سوپ خوری
  • شکلات سیاه آب شده: ۱۵۰ گرم


طرز تهیه دسر رول شکلاتی:

۱- آب جوش و پودر قهوه را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. در رول شکلاتی ابتدا باید تخم مرغ ها را با شکر با هم مخلوط کنید و سپس با هم زن برقی خوب بزنید تا سفید و کشدار شوند. حالا آرد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و بعد از این که خوب مخلوط شدن، پودر گردو و قهوه آماده شده را به مخلوط رول شکلاتی اضافه کنید.

۲- فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، روی آن را کمی چرب کنید و سپس مواد رول شکلاتی را روی آن ریخته و در فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید تا رول شکلاتی بپزد. بعد از پخت یک کاغذ روغنی بر دارید و شکر اضافه را روی آن بپاشید و حالا نان رول شکلاتی را روی آن بر گردانید و کاغذ چسبیده به نان را جدا کنید. ۲تا۳ دقیقه بعد نان رول شکلاتی را به همراه کاغذ رول کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس با کرمی که در قسمت پایین روش آماده کردن آن را آموزش می دهیم داخل و روی رول شکلاتی را پوشش دهید.


طرز تهیه کرم رول شکلاتی:

۱- آب وشکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی دمای آن به ۱۱۰ درجه سانتی گراد رسید و شروع به جوشیدن کرد، البته در حین جوشیدن دیواره داخلی ظرف را با برس مرطوب کنید. حالا شهد بدست آمده را از روی حرارت بردارید و به صورت یک شیار باریک روی زرده ها بریزید و مرتب با هم زن برقی هم بزنید تا زرده ها کاملا حجیم شوند، دقت کنید در این مرحله باید سرعت عمل شما زیاد باشد چون اگر آرام کار کنید زرده ها در شهد داغ پخته و به صورت تکه تکه می شوند.

۲- حالا به تدریج کره نرم را به مواد کرم شکلاتی اضافه کنید، بعد از جذب کره داخل زرده ها حالا آب پرتقال و در نهایت شکلات سیاه آب شده را به مواد کرم شکلاتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یک دست شوند، کرم برای مصزف آماده است. حالا نان رول شده با کاغذ را باز کنید، با کرم شکلاتی که خنک شده سطح داخل رول شکلاتی را بپوشانید و دوباره نان را رول کنید و سپس رویه بیرنی رول شکلاتی را پوشش دهید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید بعد از گذشت این مدت رول شکلاتی آماده سرو است.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر براونی شکلاتی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *