تاریخ امروزسه شنبه , ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر کرم کارامل


این دسر خامه ای و لذیذ بسیار اشتها آور است و از ترکیب شیر و خامه و تخم مرغ تهیه می شود. اگر بخواهید دسر کرم کارامل شما طعم بی نظیری پیدا کند می توانید به جای شیر از شیر نارگیل استفاده کنید.


مواد لازم برای تهیه دسر کرم کارامل:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • آب : ۱/۴ پیمانه
  • شکر: ۱۲۵ گرم

مواد لازم برای تهیه کاستارد:

  • آب : ۱/۲ پیمانه
  • شیر یا شیر نارگیل: ۱۰۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • زرده تخم مرغ  : ۲ عدد
  • خامه : ۱/۲ پیمانه
  • پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه دسر کرم کارامل:

۱-برای تهیه کارامل دسر کرم کارامل باید آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. مخلوط آب و شکر را خیلی سریع به جوش آورید و از هم زدن آن خوداری کنید تا مخلوط کارامل دسر کرم کارامل شما به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید.

۲- حالا قابلمه را از روی حرارت بر دارید و کف ظرف را در کاسه ای که با آب سرد پر شده فرو کنید تا کارامل شما زیاد نپزد. یک قالب مخصوص فر انتخاب کنید و کارامل را کف آن بریزید، فقط کارامل باید مثل یک لایه کف ظرف را بپوشاند.

۳-در ادامه برای تهیه دسر کرم کارامل باید کرم کاستارد را تهیه کنید. ابتدا آب و شیر را با هم درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس در ظرفی جدا تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنید و به شیر داغ اضافه کنید و سریع هم بزنید. و در آخرین مرحله تهیه دسر کرم کارامل حرارت را کم کرده و خامه را اضافه کنید، حالا مواد را با هم خوب مخلوط کنید کرم کاستارد آماده است.


۴-قالب حاوی کارامل را در یک قالب بزرگتر قرار دهید تا نیمه قالب را با آب سرد پر کنید. حالا کرم کاستارد را، که برای دسر کرم کارامل تهیه کرده اید را داخل قالب کارامل بریزید و روی آن را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید.

۵-برای تهیه دسر کرم کارامل باید فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۲ فرهای گازی گرم کنید. حالا قالب حاوی دسر کرم کارامل را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سفت شود.

۶-بعد از پایان مدت زمان پخت قالب دسر کرم کارامل را از فر خارج کنید تا خنک شود. سپس به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا دسر کرم کارامل کاملا سرد شود. برای خارج کردن دسر کرم کارامل از قالب باید لبه های کرم کارامل را از دیواره قالب با چاقو جدا کنید تا دسر به راحتی از قالب جدا شود. حالا دسر کرم کارامل را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و با پودر نارگیل و خامه فرم گرفته و هر نوع میوه ای که دوست داشتید تزیین کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر کرم کارامل



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *