تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه تارت براونی کاراملی

تارت براونی کاراملی در بشقاب


مواد لازم برای تهیه دسر تارت براونی کاراملی:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • آرد:  ۱۵۰ گرم
  • کره سرد:  ۱۰۰ گرم
  • فندق پودر شده:  ۷۵ گرم
  • زرده تخم مرغ:  ۱ عدد
  • آب یخ:  ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه کارامل برای دسر براونی کاراملی:

  • کره:  ۶۰ گرم
  • شیر عسلی:  ۴۰۰ گرم
  • عسل:  ۱ قاشق سوپ خوری
  • خامه:  ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه تارت براونی کاراملی:

  • کره:  ۸۰ گرم
  • شکر:  ۱۱۰ گرم
  • شکلات سیاه:  ۷۰ گرم
  • تخم مرغ:  ۱ عدد
  • آرد:  ۴۰ گرم
  • پودر کاکائو:  ۱ قاشق سوپ خوری

دسر تارت براونی کاراملی به همراه توت فرنگی


طرز تهیه خمیر تارت براونی کارامل:

برای تهیه خمیر تارت براونی کاراملی باید ابتدا آرد و شکر را در غذا ساز ریخته و سپس کره خرد و سرد را اضافه کنید،به هم زدن ادامه دهید تا ذرات کره محو شود ومواد تارت براونی کاراملی به صورت خرده نان در آیند. فندق پودر شده را به مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن زرده تخم مرغ و آب سرد را به مواد تارت براونی کاراملی اضافه کنید تا مواد جمع شود و حالت خمیری پیدا کند. دقت کنید از اضافه کردن آب به مقدار زیاد بپرهیزید، خمیر را جمع کنید با پوشش نایلونی داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.قالب تارت ۲۵ سانتی متری را چرب کنید سپس خمیر تارت براونی کاراملی را از یخچال خارج کنید.سطح را آرد بپاشید خمیر را کمی ورز دهید و به اندازه قالب باز کنید، خمیر را به طور کامل داخل قالب فیکس کنید . اضافه آن را جدا کنید،ده دقیقه دیگر خمیر تارت براونی کاراملی را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود،سپس خمیر تارت براونی کاراملی را از یخچال خارج کرده سطح خمیر را چنگال زده و سپس یک کاغذ روغنی روی سطح آن قرار دهید. با استفاده از سنگریزه یا حبوبات سطح کاغذ را بپوشانید، قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از پایان این زمان قالب تارت براونی کارامل را از فر خارج کنید و زمان دهید تا خمیر تارت خنک شود.

طرز تهیه کارامل برای دسر:

کره و شیر عسلی و عسل و خامه را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب و یکدست شود. حالا حرارت را به متوسط برسانید و مواد کارامل را مرتب هم بزنید تا بجوشد، دقت کنید بعد از جوش آمدن مواد کارامل، مواد باید روی حرارت متوسط ۱۵ دقیقه بجوشد تا زمانی که کارامل تغییر رنگ داده و از دیواره ظرف جدا شود. کارامل آماده شده را روی نان تارت براونی کاراملی بریزید و بگذارید تا خنک شود. دقت کنید که کارامل خوب فرم گرفته باشد در غیر این صورت داخل فر از لایه نان جدا شده و سرریز می کند.


براونی کاراملی


طرز تهیه دسر تارت براونی کاراملی:

کره و شکلات را داخل ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شوند.سپس شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ذرات شکر حل شود ولی مواد براونی نجوشد. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و تخم مرغ زده شده را با درو کند همزن با مواد براونی مخلوط می کنیم و در نهایت آرد و پودر کاکائو را به مواد اضافه می کنیم. مواد براونی آماده را روی کارامل خنک می ریزیم و کامل روی سطح کارامل پهن می کنیم سپس به مدت بیست دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا تارت براونی کاراملی بپزد. بعد از پایان این مدت زمان تارت براونی کاراملی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود و سپس روی آن را با پودر کاکائو تزیین می کنیم حالا آماده سرو کردن است.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر تارت براونی کاراملی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *