تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر پانفورته عسلی

دسر ایتالیایی


دسر پانفورته عسلی مخصوص توسکانی است، که با انواع آجیل و میوه های خشک برای کریسمس پخته می شود. البته این کیک در کشور ایتالیا هم طرفداران بسیار دارد و به صورت برش های نازک همراه با قهوه سرو می شود.


مواد لازم برای تهیه دسر پانفورته عسلی:

(مناسب برای ۱۲ نفر)

  • بادام :  ۱۲۵ گرم
  • فندق:  ۱۲۵ گرم
  • رنده پوست پرتقال و لیمو:  ۹۰ گرم
  • برگه زرد آلو:  ۶۰ گرم
  • کمپوت آناناس:  ۶۰ گرم
  • آرد:  ۶۰ گرم
  • پودر کاکائو:  ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین:  ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر دانه ریز:  ۱۲۵ گرم
  • عسل:  ۱۷۵ گرم
  • پودر قند برای تزیین به میزان لازم

پانفورته


طرز تهیه پانفورته عسلی:

۱- ابتدا برای تهیه پانفورته عسلی بادام ها را در سینی فر بریزید و با حرارت گریل کمی تفت بدهید. زمانی که رنگ بادام ها قهوای شد آنها را از فر خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید.

۲- حالا فندق های پانفورته عسلی را تفت دهید تا زمانی که پوسته آنها شکافته شود، سپس فندق ها را لای دستمال آشپزخانه بریزید و با ساییدن پوست ها را جدا کنید. بعد از آن که پوست ها خوب جدا شدن، فندق ها را خرد کنید و همراه با رنده پوست پرتقال و لیمو به بادام ها اضافه کنید

۳- در این مرحله از تهیه پانفورته عسلی باید برگه زرد آلو و آناناس را به اندازه های مناسب خرد کنید و به مخلوط بادام و فندق و پوست مرکبات اضافه کنید.


دسر پانفورته شکلاتی

۴- آرد و دارچین و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید، سپس این مواد را به مخلوط مواد دسر پانفورته اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۵- در این مرحله برای اینکه شکر و عسل خوب در مواد دسر پانفورته حل شود، باید شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و حرارت دهید تا کاملا حل شوند. سپس اجازه دهید تا مخلوط شکر و عسل ۵ دقیقه آرام بجوشد تا غلیظ و کاراملی شوند. حالا مواد پانفورته عسلی را به مخلوط شکر و عسل اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکنواخت شود. حالا مواد را داخل قالب گرد با ارتفاع ۲۰ سانتیمتر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده ایم بریزید. در این مرحله با یک قاشق مرطوب روی دسر پانفورته را صاف کنید.

۶- قالب دسر پانفورته را به مدت ۷۵ دقیقه در فری که با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا عدد ۲ فرهای گازی به مدت پانزده دقیقه از قبل گرم شده قرار دهید، بعد از پایان زمان پخت قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا دسر پانفورته عسلی در قالب خنک شود. سپس دسر پانفورته عسلی را از قالب بیرون بیاورید و با دقت کاغذ روغنی را جدا کنید. قبل سرو کردن دسر پانفورته عسلی روی آن را با پودر قند تزیین کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر پانفورته عسلی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *