تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه زولبیا


زولبیا شیرینی لذیذ است که در ایران و کشورهای عربی، ترکیه و هند بسیار پرطرفدار است. این شیرینی فوق العاده از ترکیب نشاسته، ماست و آرد تهیه می شود شما می توانید به راحتی زولبیا را در منزل تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه زولبیا:

  • نشاسته گل: ½ لیوان
  • آرد شیرینی پزی: ½ لیوان
  • آب ولرم: ½ لیوان
  • ماست: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق مرباخوری
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دمکرده: ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شهد زولبیا:

  • آب: ۱ لیوان
  • شکر: ۲ لیوان
  • آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • هل: ۳ عدد


طرز تهیه زولبیا:

۱- در طرز تهیه زولبیا، پودر خمیر مایه را داخل آب ولرم بریزید و بعد شکر را اضافه کنید و در ظرف را بپوشانید و ده دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل بیاید. حالا ماست را داخل کاسه بریزید و سپس نشاسته را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته داخل ماست حل شود.

۲- در ادامه طرز تهیه زولبیا، خمیر مایه عمل آمده را به همراه کره و آرد به مخلوط نشاسته و ماست اضافه کنید. در این مرحله گلاب و زعفران را اضافه کنید، حالا مواد را با هم خوب مخلوط کنید سپس در ظرف را بپوشانید و درون یخچال به مدت هشت ساعت قرار دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه زولبیا، شهد زولبیا را آماده می کنیم. آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود. وقتی که شکر در آب حل شد آبلیمو و گلاب و هل را اضافه کنید و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان دهید تا شهد غلیظ شود در ۵ دقیقه آخر زعفران را اضافه کنید. بعد از آماده شدن شهد اجازه دهید تا خنک شود سپس دانه های هل را خارج کنید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه زولبیا، یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید ظرف را تا نیمه پر روغن مخصوص سرخ کردنی کنید و بعد از اینکه روغن داغ شد حرارت را ملایم کنید. بعد از اینکه ظرف مایه زولبیا را از یخچال خارج کردید هم بزنید و درون قیف بریزید. حالا قیف را بالای ظرف روغن بگیرید و مایه زولبیا را به شکل دورانی درون روغن داغ بریزید و بعد از سرخ شدن در شهد خنک قرار دهید.

۵- در این مرحله از طرز تهیه زولبیا، زولبیاها را از شهد خارج کنید و روی صفحه فلزی مشبک یا صافی قرار دهید تا شهد اضافه آن خارج گردد سپس درون ظرفی که در نظر گرفته اید بچینید و همراه با چای داغ سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه زولبیا دقت کنید اگر روغن در زمان سرخ کردن زولبیا داغ نباشد زولبیا پف نمی کند. برای اینکه زولبیا خمیری نشود شهد باید ولرم روبه سرد باشد. برای تهیه زولبیا به جای قیف می توانید از جای سس استفاده کنید. بعد از سرد شدن زولبیاها آنها را درون ظرف در دار به مدت چند روز درون یخچال می توانید نگهداری کنید. در طرز تهیه شهد زولبیا به جای آبلیمو می توانید از یک چهارم قاشق چایخوری جوهرلیمو استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه زولبیا



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *