تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه مارزیپان شکلاتی


این دسر لقمه ای ساده و خوشمزه را می توانید بعد از یک وعده غذایی همراه با چای یا قهوه سرو کنید. دسر مارزیپان شکلاتی جزء شیرینی هایی است که تهیه آن راحت است و می تواند هدیه خوبی برای دوستانتان باشد.


مواد لازم برای تهیه مارزیپان شکلاتی:

(مناسب برای ۳۰ نفر)

  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پودر بادام : ۷۵ گرم
  • شیر خشک: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر : ۲۰۰ گرم
  • کمپوت گیلاس : ۲۵ گرم
  • برگه زردآلو ریز شده: ۵۰ گرم
  • شکلات خالص : ۳۵۰ گرم
  • شکلات سفید : ۲۵ گرم
  • مقداری پودر فندق و پسته برای تزیین
  • مقداری پودر قند برای پاشیدن روی سطح کار


طرز تهیه مارزیپان شکلاتی:

۱- در ابتدا برای تهیه دسر مارزیپان شکلاتی باید خمیر مارزیپان را تهیه کرد. کره را داخل یک ظرف ریخته روی حرارت کم بگذارید تا ذوب شود مراقب باشید حرارت گاز کم باشد تا کره نسوزد. سپس پودر بادام و شیر خشک و پودر شکر را درون یک کاسه بریزید و کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و حالت خمیری پیدا کنند خمیر مارزیپان را خوب ورز دهید.

۲- در ادامه مراحل تهیه دسر مارزیپان شکلاتی، خمیر مارزیپان را به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا روی سطح سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. مقداری از خمیر دسر مارزیپان شکلاتی را بر دارید، خمیر را با دست باز کنید بین آن کمی گیلاس خرد شده بریزید و حالا خمیر را گرد کنید و در پودر قند که روی سطح ریخته اید بغلتانید و کنار بگذارید.

۳- در تهیه دسر مارزیپان شکلاتی از هر میوه خشک یا مغز خشکبار برای مواد میانی دسر می توانید استفاده کنید. در ادامه دوباره مقداری از خمیر مارزیپان را بر دارید و بین آن مقداری برگه خرد شده بریزید و دوباره با دست گرد یا به صورت چهار گوش در آورید و در پودر قند بغلتانید و کنار بگذارید به همین ترتیب تمام خمیر را درست کنید.



۴- حالا شکلات را خرد کنید داخل کاسه بریزید و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا شکلات ذوب شود. در ادامه تهیه دسر مارزیپان شکلاتی، خمیر های مارزیپان را باکمک خلال در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد بالای ظرف نگه دارید تا شکلات اضافه آن بریزد.

۵- مارزیپان های شکلاتی را روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. سینی دسر مارزیپان شکلاتی را درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند. بعد از اینکه خوب سفت شدن روی آنها را با شکلات سفید ذوب شده و پودر فندق یا پسته تزیین کنید و در ظرف مخصوص سرو بچینید.


آموزش تصویری طرز تهیه مارزیپان شکلاتی


همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *