تاریخ امروزچهارشنبه , ۲۲ آبان ۱۳۹۸

طرز تهیه دسر پای شکلاتی

پای شکلاتی با توت فرنگی


مواد لازم برای تهیه پای شکلاتی:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • بیسکویت:  ۱۵۰ گرم
  • فندق:  ۱۵۰ گرم
  • کره:  ۶۰ گرم
  • شکر:  ۴ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه کرم پای شکلاتی:

  • شیر:  ۲۵۰ میلی لیتر
  • پودر ژلاتین:  ۳ قاشق مربا خوری
  • شکر:  ۱۱۵ گرم
  • تخم مرغ:  ۲ عدد
  • شکلات سیاه یا شکلات شیری:  ۲۲۵ گرم
  • وانیل:  ۱/۴ قاشق چایخوری
  • خامه قنادی:  ۱۵۰ گرم

پای شکلات با پودر قهوه


طرز تهیه دسر پای شکلاتی:

برای تهیه دسر پای شکلاتی ۲ مرحله در پیش رو داریم:

۱- طرز تهیه لایه زیرین پای شکلاتی:

برای تهیه لایه زیرین پای شکلاتی ابتدا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا باید بیسکویت ها را در غذا ساز بریزید تا پودر شوند، بعد فندق ها را با غذا ساز خوب پودر می کنیم هم زمان با ریختن فندق ها در غذا ساز شکر را هم به فندق ها اضافه کنید. حالا بیسکویت پودر شده را با پودر فندق وشکر خوب مخلوط کنید. برای اینکه لایه زیرین پای شکلاتی فشرده شود باید کره را ذوب کرده و با مواد پای شکلاتی خوب مخلوط کنید. در این مرحله یک قالب ۲۵ سانتی متری انتخاب کنید، مواد پای شکلاتی را درون قالب بریزید و با پشت قاشق خوب مواد را پرس کنید. قالب پای شکلاتی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا لایه زیرین پای شکلاتی پخته شود. سپس  قالب را از فر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا لایه زیرین پای شکلاتی خنک شود.


دسر پای شکلاتی به همراه آب پرتغال

۲- طرز تهیه کرم پای شکلاتی:

برای تهیه کرم پای شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را با شیر سرد و نیمی از شکر مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری حل شود. بعد از حل شدن پودر ژلاتین و شکر در شیر حالا نوبت اضافه کردن تکه های شکلات به مواد کرم پای شکلاتی است تا شکلات هم داخل شیر حل شود. در این مرحله زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم، زرده ها را تک تک به کرم پای شکلاتی که روی بخار آب قرار دارد اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا زرده ها در کرم شکلاتی به آرامی پخته شود. حالا سفیده تخم مرغ ها را با باقی مانده شکر با هم زن خوب بزنید تا پف کند. بعد خامه فرم گرفته یا خامه قنادی را به سفیده ها اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید، بعد مخلوط شکلاتی را اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کرم پای شکلاتی با هم خوب مخلوط شوند، فقط مراقب باشید پف مواد کرم شکلاتی نخوابد. حالا کرم پای شکلاتی آماده است روی بیسکویت ها بریزید و با لیسک سطح کرم را صاف کنید و به مدت بیست چهار ساعت پای شکلاتی را در یخچال قرار دهید، بعد از این مدت زمان پای شکلاتی را از قالب خارج کنید و با خامه ساده یا خامه شکلاتی و فندق خرد شده تزیین کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر پای شکلاتی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *