تاریخ امروزسه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه دسر پاناکوتا

دسر پاناکوتا شکلاتی


مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • شیر:  ۳ پیمانه
  • شکر:  ۱ پیمانه
  • خامه:  ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین:  ۳ قاشق سو پخوری
  • وانیل:  یک چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه دسر پاناکوتا:

۱- ابتدا سه پیمانه شیر را با دویست گرم خامه خوب مخلوط می کنیم. وقتی شیر و خامه با هم مخلوط شدن حالا نوبت اضافه کردن شکر وپودر ژلاتین و وانیل است، مواد را خوب به هم می زنیم تا همه مواد دسر پاناکوتا با هم خوب مخلوط شوند.

۲- مواد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا مواد دسر گرم شود، این گرما باعث می شود تا شیر و خامه و شکر و پودر ژلاتین و وانیل با هم خوب ترکیب شوند و طعم فوق العادهای پیدا کنند. فقط مواد دسر پاناکوتا باید گرم شود نباید جوش بیاید.

در این مرحله شما می توانید طعم دسر پاناکوتایتان را تغییر دهید، اگر دوست داشتید پاناکوتای زعفرانی درست کنید می توانید نصف قاشق چایخوری زعفران و دو قاشق غذا خوری گلاب به مواد دسر پاناکوتا اضافه کنید و وانیل را از مواد اصلی حذف کنید. اگر دوست داشتید پاناکوتای شما شکلاتی باشد به مواد اصلی دسر دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.

۳- حالا مواد آماده شده دسر پاناکوتا را در ظرف مخصوصی که در نظر گرفته اید می ریزید و به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد دسر پاناکوتا سفت شود. اگر این دسر را برای میهمانی تهیه می کنید می توانید در ظرف های تک نفره دسر پاناکوتا را سرو کنید.


دسر پاناکوتا نسکافه ای

۴- برای تزیین دسر پاناکوتا می توانید از سس شکلات آماده که در سوپر مارکت ها موجود است استفاده کنید. اما شما می توانید سس شکلات را در منزل هم تهیه کنید، مقدار صد گرم شکلات تخته ایی را در ظرف شیشه ای خود کرده و روی بخار آب در حال جوش قرار می دهیم. به این روش بن ماری می گویند، وقتی شکلات آب شد و به صورت مایع در آمد مقدار بیست و پنج گرم کره به آن اضافه می کنیم وقتی کره ذوب شد سس ما آماده است وقتی کمی خنک شد می توانیم آن را روی دسر پاناکوتا بریزیم.

۵- برای تهیه سس میوه ما می توانیم انواع میوه را له کرده وکمی به آن شکر اضافه کنیم و روی حرارت ملایم قرار دهیم تا میوه له شده با حرارت کم، آب بیندازد و آهسته پخته وکمی سفت شوند و تبدیل به سس میوه شوند. سس میوه به همراه میوه تازه می تواند یکی از بهترین انتخاب های شما برای تزیین دسر پاناکوتا باشد،چون این سس به همراه میوه های تازه علاوه بر این که اشتهای بیننده را تحریک می کند. طعم و شکل فوق العاده ای به دسر پاناکوتای شما می دهد.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر پاناکوتا



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *