تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر تیرامیسو لایه ای


دسر تیرامیسو لایه ای یکی از دسرهای سنتی ایتالیا است، این دسر خوشمزه خیلی راحت تهیه می شود. این طرز تهیه روش جدیدی در تهیه این دسر است.


مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو لایه ای:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • قهوه تلخ مخلوط شده با ۵۰ گرم شکر: ۴۰۰ میلی لیتر
  • پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
  • شکلات خالص: ۳۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۳۰۰ میلی لیتر
  • بیسکویت لیدی فینگر: ۳۶ عدد
  • پودر کاکائو برای تزیین به میزان لازم


طرز تهیه دسر تیرامیسو لایه ای:

۱- ابتدا در تهیه دسر تیرامیسو لایه ای باید شکلات خالص را ذوب کرد، یک قابلمه پر آب کرده روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. شکلات خالص را خرد کنید و داخل یک ظرف ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به روش بن ماری شکلات ذوب شود. سپس ظرف را از روی حرارت بر دارید و اجازه دهید تا سرد شود.

۲- در این مرحله از تهیه دسر تیرامیسو لایه ای، پنیر ماسکارپونه و نیمی از خامه فرم گرفته را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.قهوه مخلوط با شکر را درون یک کاسه بریزید. برای تهیه دسر تیرامیسو لایه ای ابتدا بیسکویهای لیدی فینگر را درون قهوه آماده فرو کنید و نگهدارید تا قهوه خوب جذب بیسکویت های لیدی فینگر شود ولی نرم نشوند.

۳- یک ظرف برای سرو دسر تیرامیسو لایه ای انتخاب کنید. حالا سه عدد از بیسکویت های لیدی فینگر را که به قهوه آغشته کرده اید را کف ظرف بچینید با قاشق مقداری از مواد میانی تیرامیسو لایه ای را روی بیسکویت های لیدی فینگر پهن کنید.



۴- در مرحله بعد تهیه دسر تیرامیسو لایه ای سه عدد دیگر از بیسکویت ها را روی مواد میانی تیرامیسو بگذارید و دوباره یک لایه از مواد میانی دسر تیرامیسو لایه ای را قرار دهید و مجدد سه عدد بیسکویت لیدی فینگر را روی مخلوط پنیر و شکلات و خامه پهن کنید. در این مرحله از تهیه دسر تیرامیسو لایه ای دسر شما آماده است، اما شما اگر دوست داشتید می توانید تعداد لایه ها را اضافه کنید. حالا دسر تیرامیسو لایه ای را با باقی خامه فرم گرفته و پودر کاکائو و کمی فندق تفت داده و خرد شده یا انواع میوه مثل توت فرنگی همراه با چند برگ نعناع تزیین کنید. بعد از تزیین دسر تیرامیسو لایه ای را درون یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید تا دسر سرد شود. توجه داشته باشید ظرف دسر تیرامیسو لایه ای را زمان سرو از یخچال خارج کنید. شما در مواد میانی دسر تیرامیسو لایه ای می توانید شکلات را حذف کنید و مواد را ساده درست کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر تیرامیسو لایه ای



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *