تاریخ امروزچهارشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۸

طرز تهیه دسر کادایف و خرما


این دسر خوشمزه یکی از دسرهای معروف در کشور ترکیه است. دسر کادایف و خرما بهتر است بعد از یک وعده غذایی سبک به عنوان دسر همراه با چای سرو شود.


مواد لازم برای تهیه لایه زیرین دسر کادایف و خرما:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • کره  : ۲۰ گرم
  • آرد  :  ۱۵۰ گرم
  • بکینگ پودر  : ۱ قاشق چایخوری
  • جو پرک  : ۱/۴ پیمانه
  • پودر زنجبیل  : ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه لایه میانی دسر کادایف و خرما:

  • خرما  : ۲۲۵ گرم
  • آب پرتقال تازه  : ۱/۲ پیمانه
  • پنیر خامه ای  : ۷۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شیر عسلی: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ترش : ۱/۲ قاشق سوپ خوری
  • شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
  • رشته کادایف: ۱۰۰ گرم
  • کره : ۵۰ گرم


طرز تهیه لایه زیرین دسر کادایف و خرما:

۱- در مرحله اول تهیه دسر کادایف و خرما باید خمیر زیرین تهیه شود. ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک کاسه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، سپس کره را به مواد اضافه کنید و با دست مواد را خوب مالش دهید. حالا جو پرک و پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این مرحله آب را کم کم به مواد خمیر اضافه کنید تا یک خمیر نسبتا خشک بدست بیاید.

۲- خمیر لایه زیرین دسر کادایف و خرما را به ضخامت ۵ میلی متر باز کنید. یک قالب کمر بندی به قطر ۲۵ سانتیمتر انتخاب کنید کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را روی کاغذ روغنی قرار دهید، سپس روی خمیر کاغذ روغنی قرار دهید و روی کاغذ حبوبات یا سنگریزه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از پایان این مدت قالب را از فر خارج کنید و حبوبات یا سنگریزه را از روی خمیر دسر کادایف و خرما بر دارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه لایه میانی دسر کادایف و خرما:

۱- برای تهیه لایه میانی دسر کادایف و خرما ابتدا پوست و هسته خرما ها را بگیرید سپس با آب پرتقال مخلوط کنید. مخلوط خرما و پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک خمیر نرم بدست بیاید. حالا این مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود، بعد از خنک شدن روی سطح نان لایه زیرین پهن کنید.



۲- تخم مرغ ها را خوب هم بزنید حالا پنیر را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید سپس شیر عسلی را اضافه کنید و وقتی که مواد با هم خوب مخلوط و یکدست شد مواد را کنار بگذارید. در یک کاسه رنده پوست لیمو و شکر را با هم مخلوط کنید و روی خرما بریزید.

۳- در این مرحله از تهیه دسر کادایف و خرما مخلوط پنیر و تخم مرغ و شیر عسلی را روی لایه زیرین دسر کادایف و خرما بریزید. رشته کادایف را با ۵۰ گرم کره ذوب شده مخلوط کنید و روی مخلوط پنیر پهن کنید. قالب را دوباره داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. برای جلو گیری از تغییر رنگ بیش از حد رشته کادایف بهتر است روی قالب را با کاغذ فویل بپوشانید. بعد از پایان پخت اجازه دهید تا دسر خنک شود.

۴- بعد از پایان زمان پخت و خنک شدن، دسر کادایف و خرما آماده است به مدت ۵ تا ۶ ساعت دسر را در یخچال قرار دهید. سپس بعد از این مدت زمان دسر کادایف و خرما را از قالب جدا کنید در ظرف مخصوص سرو قرار دهید و با سلیقه خود آن را تزیین کنید و به همراه چای سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر کادایف و خرما



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



‫0/5 (0 امتیاز)
اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *