تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه فلافل


فلافل جزو غذا های ایرانی است که در جنوب ایران تهیه و سرو می شود. این غذای پر طرفدار جنوبی، بسیار راحت تهیه می شود و همراه با سس تند و ترشی انبه و خیار شور سرو می شود.


مواد لازم برای تهیه فلافل:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • نخود: ۳ لیوان
  • پیاز درشت: ۱ عدد
  • سیر: ۴ حبه
  • ادویه فلافل یا مخلوط ادویه های( زرد چوبه، فلفل تند، زیره، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر انبه، پودر آویشن ): ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک یه میزان لازم


طرز تهیه فلافل:

۱- در طرز تهیه فلافل، ابتدا نخود را از یک روز قبل شسته و خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود گرفته شود.

۲- در این مرحله از طرز تهیه فلافل، نخود را در آبکش بریزید تا آب اضافه از آن خارج شود. حالا نخود خیس خورده را دو بار چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید سپس پیاز و سیر را چرخ کنید باید مواد فلافل کاملا نرم باشد. بعد از پایان چرخ کردن مواد فلافل، ادویه و نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد فلافل را با هم خوب مخلوط کنید.

۳- در ادامه طرز تهیه فلافل، مواد فلافل آماده است آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت ظرف مواد فلافل را از یخچال خارج کنید و بیکینگ پودر را به مواد فلافل اضافه کنید. در این مرحله اگر مواد فلافل شما شل بود به آن یک تا دو قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید، اگر مواد فلافل سفت بود به آن دو تا سه قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.



۴- برای سرخ کردن فلافل از یک ظرف گود استفاده کنید، روغن مخصوص سرخ کردن را داخل ظرف بریزید. توجه داشته باشید که فلافل را در روغن شناور سرخ کنید. وقتیکه روغن داغ شد از مواد فلافل با قاشق بردارید و در قالب مخصوص فلافل بریزید، سطح روی مواد را صاف کنید و سپس فلافل را از قالب جدا کرده و در روغن بیندازید و اجازه دهید تا در روغن شناور دو طرف فلافل خوب سرخ شود.

۵- بعد از سرخ شدن، فلافل ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. در این مرحله طرز تهیه فلافل، فلافل آماده است می توانید آنها را داخل یک دیس چیده و با برگ های کاهو و برش های خیار شور و گوجه فرنگی تزیین کنید. یا می توانید فلافل ها را به صورت ساندویچ سرو کنید، تعدادی از فلافل ها را داخل نان باگت قرار دهید و مقداری خیار شور و گوجه فرنگی لای نان باگت قرار داده و با سس تند و ترشی انبه سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه فلافل از برگ های گشنیز خرد شده هم می توانید استفاده کنید گشنیز طعم بی نظیری به فلافل شما می دهد. برای سرو فلافل از جعفری خرد شده همراه با برش های پیاز به جای خیار شور و گوجه فرنگی می توانید استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه فلافل



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *