تاریخ امروزچهارشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۸

طرز تهیه ژله پاناکوتای لایه ای


ژله پاناکوتای لایه ای، ژله ای با بافت نرم است که وجود خامه ی صبحانه در این ژله طعم بی نظیری به آن داده است. تهیه این ژله بسیار راحت است و برای جشن ها بسیار مناسب است.


مواد لازم برای تهیه لایه وانیلی ژله پاناکوتای لایه ای:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • شیر: ۲ لیوان
  • شکر: ۶ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: ۵ قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذا خوری
  • آب: ۱ استکان
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه لایه ی شکلاتی:

  • شیر: ۲ لیوان
  • شکر: ۷ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ استکان
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: ۵ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه لایه ی نسکافه:

  • شیر: ۲ لیوان
  • شکر: ۷ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: ۵ قاشق غذا خوری
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ استکان
  • پودر نسکافه: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه لایه وانیلی ژله پاناکوتای لایه ای:

۱- برای تهیه ژله پاناکوتای لایه ای ابتدا باید قالب را انتخاب کنید. در تهیه ژله پاناکوتای لایه ای می توانید هم از ظرف های تک نفره استفاده کنید هم از قالب یک تکه استفاده کنید.

۲- در این مرحله از تهیه ژله پاناکوتای وانیلی، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب کاملا حل شود. حالا شیر و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود، سپس خامه را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خامه در مخلوط شیر نبرد.

۳- در مرحله آخر تهیه ژله پاناکوتای وانیلی ژلاتین حل شده و وانیل را به مواد روی حرارت اضافه کنید مواد ژله پاناکوتای وانیلی را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و در قالبی که در نظر گرفته اید بریزید و سپس به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

طرز تهیه لایه ی شکلاتی:

پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا حل شود. شیر و پودر کاکائو و شکر را داخل ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم ترکیب شوند سپس خامه صبحانه را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خامه روی حرارت نبرد. در این مرحله از تهیه ژله پاناکوتای شکلاتی، ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. ژله پاناکوتای شکلاتی آماده است از روی حرارت بردارید اجازه دهید تا کمی حرارت خود را از دست بدهد. حالا این مواد را روی لایه ی ژله پاناکوتای وانیلی که خودش را گرفته بریزید و دوباره قالب را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.



طرز تهیه لایه ی ژله پاناکوتای نسکافه ای:

۱- در این مرحله پودر ژلاتین را در آب سرد حل کرده و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. شیر و شکر و پودر نسکافه را داخل ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم خوب ترکیب شوند. حالا در این مرحله از تهیه ژله پاناکوتای نسکافه ای، خامه را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خامه نبرد. بعد نوبت اضافه کردن ژلاتین حل شده به مواد ژله پاناکوتای نسکافه ای است مواد را خوب هم بزنید.

۲- ژله پاناکوتای نسکافه ای آماده است آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی از حرارت خود را از دست بدهد. حالا می توانید آن را روی لایه قبلی که خودش را گرفته بریزید و دوباره قالب یا قالب ها را در یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار دهید.

۳- بعد از مدت زمان داده شده ژله پاناکوتای لایه ای را از یخچال خارج کنید، اگر از ظرف های تک نفره استفاده کرده اید که می توانید تزیین را روی ژله پاناکوتای لایه ای داخل ظرف، با خامه و تکه های شکلات یا برش های میوه انجام دهید. اگر از قالب یک تکه استفاده کرده اید، ژله پاناکوتای لایه ای را به آرامی از قالب خارج کنید و در ظرف مخصوص سرو قرار دهید. سپس ژله پاناکوتای لایه ای را با خامه فرم گرفته و تکه های شکلات و برش های میوه تزیین کنید و سپس سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه ژله پاناکوتای لایه ای



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



‫0/5 (0 امتیاز)
اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *