تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر کرم لیمو


دسر کرم لیمو، دسری زیبا با طعم بهشتی و بافتی سبک که بعد از وعده های غذایی در تابستان می توان آن را سرو کرد. این دسر عالی راحت تهیه می شود و آن را می توانید همراه خامه و برش لیمو تزیین و سپس سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه دسر کرم لیمو:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • شکر: ۷۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۵ عدد
  • آب لیمو ترش بزرگ: ۱ عدد
  • آب لیمو ترش کوچک: ۱ عدد
  • پنیر خامه ای: ۲۵۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
  • ورقه ژلاتین: ۲ عدد
  • رنگ خوراکی زرد در صورت لزوم


طرز تهیه دسر کرم لیمو:

۱- در تهیه دسر کرم لیمو ابتدا ورقه های ژلاتین را درون یک کاسه قرار دهید و سپس روی آن آب سرد بریزید. حالا ظرف ژلاتین را کنار بگذارید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند.

۲- در این مرحله از تهیه دسر کرم لیمو، یک کاسه بزرگ بردارید و آب لیمو ترش ها را درون آن بریزید. حالا زرده های تخم مرغ و شکر را به آب لیمو ترش ها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. یک قابلمه را تا نیمه پر آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب داخل قابلمه جوش بیاید. حالا کاسه مخلوط زرده و شکر و آب لیمو ترش را روی آن قرار دهید فقط دقت کنید ته کاسه در آب قرار نگیرد. مخلوط مواد دسر کرم لیمو را به مدت پنج دقیقه مدام هم بزنید تا مواد داخل کاسه غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

۳- در ادامه تهیه دسر کرم لیمو ورقه های ژلاتین را از آب خارج کنید بعد از اینکه آب اضافی آن را گرفتید به مخلوط مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. حالا اجازه دهید تا ژلاتین در گرمای مواد دسر کرم لیمو حل شود. در این مرحله وقتی که مواد دسر کرم لیمو کمی خنک شد ابتدا خامه فرم گرفته یا خامه قنادی را به مواد اضافه کنید و سپس پنیر خامه ای اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.



۴- حالا مواد دسر کرم لیمو آماده است، ظرف های تک نفره را به سلیقه خود انتخاب کنید. مواد دسر کرم لیمو را درون ظرف ها بریزید و سپس ظرف های دسر کرم لیمو را به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کرم لیمو خودش را بگیرد و سفت شود.

۵- بعد از پایان پنج ساعت ظرف های دسر کرم لیمو را از یخچال خارج کنید و روی آنها را با خامه فرم گرفته و برش های لیمو یا هر میوه ای که دوست دارید و برگ های زیبای نعناع تزیین کنید و سپس این دسر فوق العاده را سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

اگر دوست دارید که دسر کرم لیمو خوش رنگ باشد کمی رنگ مجاز خوراکی به دسر اضافه کنید. در ضمن برای تهیه خامه فرم گرفته کافی است که ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۵۰ گرم شکر و کمی وانیل با هم مخلوط کنیم و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت خامه را از فریزر خارج کنید و با هم زن برقی بزنید تا حجم خامه دو برابر شود.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر کرم لیمو


>


همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *