تاریخ امروزسه شنبه , ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی

دسر پان اسپانیایی شکلاتی


مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیایی:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • بیسکویت پتی بور یا بیسکویت لیدی فینگر:  ۲ بسته
  • آرد:  ۱/۲ پیمانه
  • نشاسته ذرت:  ۲ قاشق سوپ خوری
  • خامه:  ۱۰۰ گرم
  • کره:  ۳۰ گرم
  • تخم مرغ:  ۲ عدد
  • شکر:  ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • وانیل:  ۱/۴ قاشق مرباخوری
  • شیر:  ۴ پیمانه
  • گردو و موز:  به میزان لازم

pann-spain-with-fruit-springlady


طرز تهیه دسر پان اسپانیایی:

۱- برای شروع کار دو عدد تخم مرغ را درون یک کاسه می شکنیم و با دور تند هم زن می زنیم. بعد شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم، در تهیه دسر پان اسپانیایی باید تخم مرغ و شکر آنقدر زده شود تا کشدار و حجیم شود. بعد در ظرفی جدا آرد و نشاسته را با یک لیوان شیر سرد مخلوط می کنیم تا آرد و نشاسته در دسر پان اسپانیایی گلوله نشود و در شیر خوب حل شود.

۲- حالا سه پیمانه شیر باقی مانده را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم. بعد مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر را داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

در دسر پان اسپانیایی باید توجه داشته باشید که مواد داخل قابلمه گرم شوند، مواد نباید به دمای جوش برسد چون اگر بجوشد آرد و نشاسته زمان پیدا نخواهد کرد که در شیر گرم حل شود.

۳- بعد از اضافه کردن مخلوط آرد و نشاسته و شیر به مواد داخل قابلمه باید به طور مرتب دسر پان اسپانیایی را روی حرارت هم بزنید تا مواد ته ظرف ته نشین نشود، بعد از این مرحله کم کم دسر پان اسپانیایی به قوام می آید و غلیظ می شود.


pann-spain-with-strawbries-springlady


۴- وقتی که دسر پان حالت کرمی پیدا کرد موقتا از روی حرارت قابلمه را بر می داریم، حالا خامه را به مواد دسر پان اسپانیایی اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا خامه حالت بره بره پیدا نکند. وقتی که خامه خوب با مواد مخلوط شد دوباره قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا جایی که مواد دسر پان اسپانیایی غلیظ شود و غلظت آن مثل ماست چکیده باشد. حالا زیر حرارت را خاموش می کنیم در این مرحله وانیل را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد دسر پان کمی خنک شود.

۵- حالا ظرف سرو دسر پان را انتخاب می کنیم یک لایه بیسکویت کف ظرف می چینیم بعد روی آن مواد کرمی دسر پان اسپانیایی را می ریزیم بعد یک لایه موز خرد شده، یک لایه گردو خرد شده و دوباره یک لایه بیسکویت و به همین منوال ادامه می دهیم.

وقتی دسر پان را لایه لایه در ظرف مورد نظز قرار دادیم، زمان تزیین دسر پان اسپانیایی است. برای تزیین دسر پان اسپانیایی می توانید از خامه فرم گرفته و میوه های تازه مثل توت فرنگی یا موز استفاده کنید.  این دسر را باید به مدت بیست و چهار در یخچال قرار بگیرد و بعد آماده سرو است.


پیشنهاد سرآشپز:

۱-در تزیین دسر پان اسپانیایی از هر میوه ای که استفاده می کنید در داخل دسر هم از همان میوه به جای موز استفاده کنید.

۲-حتما آرد و نشاسته را در یک لیوان شیر سرد حل کنید چون آرد و نشاسته در شیر گرم حل نمی شود.

۳-وانیل را در پایان کار به مواد اضافه کنید تا عطر خود را حفظ کند.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر پان اسپانیایی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *