تاریخ امروزدوشنبه , ۷ بهمن ۱۳۹۸

طرز تهیه تارت به و سیب


تارت به و سیب، دسری بی نظیر با طعم فوق العاده است. این دسر لذیذ انگلیسی با عطر دلپذیر به و سیب بسیار خوشمزه است و به راحتی در منزل می توانید آن را تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه تارت به و سیب:

(مناسب برای ۸ نفر)

  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • آب سرد: ۵ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای لایه میانی تارت:

  • به: ۳ عدد
  • سیب: ۳ عدد
  • کره: ۱۲۰ گرم
  • شکر: ۱۵۰ گرم


طرز تهیه مواد میانی تارت به و سیب:

۱- به را خرد کنید و داخل ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد کره و شکر را به آن اضافه کنید، در ظرف را ببندید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بجوشد، گاهی در ظرف را بر دارید و مواد میانی تارت را که داخل قابلمه است هم بزنید تا مواد ته نگیرد. بعد از بیست دقیقه در ظرف را بر دارید تا آب اضافه مواد میانی تارت تبخیر شود.  آماده کردن مواد میانی تارت حدود چهل دقیقه زمان لازم است، بعد از آماده شدن مواد میانی تارت آن را از روی حرارت بر دارید و اجازه دهید تا خنک شود.

طرز تهیه خمیر زیرین تارت به و سیب:

۱- آرد و شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و در غذا ساز بریزید، کره خرد و سرد را از یخچال خارج کنید و داخل غذا ساز بریزید. در تهیه تارت به و سیب و تمامی تارت ها دقت کنید که کره باید کاملا سرد باشد. حالا دستگاه را روشن کنید تا مواد تارت به وسیب به شکل خرده نان در آید. در این زمان آب سرد را به مواد تارت اضافه کنید تا مواد تارت به و سیب به شکل خمیر در بیاید. خمیر را از دستگاه غذا ساز خارج کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال به خمیر استراحت دهید.

۲- بعد از گذشت زمان استراحت خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید، حالا خمیر تارت به و سیب را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید. خمیر تارت را داخل یک قالب تارت ۲۵ سانتی متری قرار دهید به طوری که کف و دیواره را کاملا پوشش دهد. کف خمیر تارت به و سیب را با چنگال سوراخ های ریزی ایجاد کنید، سپس یک کاغذ روغنی روی خمیر تارت قرار دهید و روی کاغذ حبوبات یا سنگریزه بریزید.



۳- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید سپس قالب تارت به و سیب را داخل فر قرار دهید تا به مدت بیست دقیقه نان تارت به و سیب در فر پخته شود. اگر این مدت زمان برای پخت اندازه نبود ۵ تا ۸ دقیقه دیگر زمان دهید تا پخت کامل شود. قالب تارت به و سیب را از فر خارج کنید اجازه دهید تا کمی خنک شود، حالا حبوبات و کاغذ را از روی خمیر بر دارید.

۴- به پخته و خنک شده را روی خمیر تارت به و سیب پهن کنید، بعد سیب ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و روی به ها قرار دهید طوری که سیب ها روی هم قرار بگیرند و سطح تارت به و سیب کاملا پوشیده شود. حالا روی سیب ها کمی شکر بپاشید و مقداری کره را ذوب کرده و روی سیب ها بریزید و سپس دوباره قالب تارت به و سیب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا سیب ها پخته و طلایی شوند. تارت به و سیب را می توان گرم یا سرد با بستنی یا خامه فرم گرفته سرو نمود.


آموزش تصویری طرز تهیه دسر تارت به و سیب



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *