تاریخ امروزدوشنبه , ۲۳ تیر ۱۳۹۹

طرز تهیه مرغ سوخاری


مرغ سوخاری غذایی آمریکایی است که در حال حاضر در سراسر دنیا و ایران طرفداران بسیار دارد. مرغ سوخاری در هر کشور بنا به ذائقه مردم آن کشور طعم دار و پخته می شود. مرغ سوخاری با روکش ترد و برشته غذایی بی نظیر برای وعده ناهار یا شام در مهمانی ها است این غذای لذیذ را به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • مرغ: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۱ لیوان
  • آرد سوخاری: ۲ لیوان
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم


طرز تهیه مرغ سوخاری:

۱- در طرز تهیه مرغ سوخاری، ابتدا مرغ را به چهار قسمت برش بزنید و سپس خوب شسته و بعد داخل قابلمه بریزید. حالا پیاز خرد شده را به همراه سیر خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید. دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه بپزد. برای تهیه مرغ سوخاری اگر از مرغ کم وزن استفاده می کنید احتیاج به پختن ندارد فقط با پودر سیر و نمک و فلفل از چند ساعت قبل آن را مزه دار کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه مرغ سوخاری، بعد از پختن مرغ تکه های مرغ را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافه آنها خارج شود. حالا آرد را داخل بشقاب بریزید و یک قاشق چایخوری نمک را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا تخم مرغ ها را درون کاسه بریزید و نمک و کمی پودر سیر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس کنار بگذارید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری، یک ظرف گود را انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن داخل آن بریزید، حالا ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن گرم شود. تکه های مرغ را ابتدا داخل آرد مزه دار شده بغلتانید، سپس داخل تخم مرغ بغلتانید و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن شناور با حرارت متوسط سرخ کنید.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه مرغ سوخاری، تکه های مرغ سوخاری که آماده کرده اید را در ظرفی که با برگ های کاهو و سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده اید قرار دهید و سپس با هر نوع سسی که دوست دارید مرغ سوخاری را سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه مرغ سوخاری اگر از مرغ خام استفاده می کنید بعد از مزه دار کردن مرغ و  قبل از غلتاندن در آرد،  تکه های مرغ را با دستمال خشک کنید و بعد در آرد مزه دار شده بغلتانید و برای سرخ کردن از حرارت ملایم استفاده کنید تا داخل مرغ هم خوب بپزد. در تهیه مرغ سوخاری بهتر است از آرد سوخاری درشت و تند استفاده کنید چون طعم و شکل بی نظیری به مرغ سوخاری شما می دهد.


آموزش تصویری طرز تهیه مرغ سوخاری



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *