تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه مربای انجیر


مربای انجیر یکی از بهترین نوع مربا است این مربای خوشمزه را همراه با کره در وعده صبحانه می توانید میل کنید. برای تهیه مربای انجیر می توانید هم از انجیر زرد و هم از انجیر سیاه استفاده کنید، که البته طعم این دو انجیر با هم زیاد تفاوت ندارد.


مواد لازم برای تهیه مربای انجیر:

  • انجیر: ۱ کیلو
  • شکر: ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • هل: ۴ عدد
  • زعفران دمکرده: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
  • آب: ۴ لیوان


طرز تهیه مربای انجیر:

۱- در طرز تهیه مربای انجیر، ابتدا انجیر ها را شسته و دم انجیر ها را با چاقو جدا کنید. حالا آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب حل شود و مخلوط شکر و آب جوش بیاید.

۲- در ادامه طرز تهیه مربای انجیر، بعد از ده دقیقه انجیر ها را به همراه هل به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و سی دقیقه زمان دهید تا انجیرها درون شهد بپزند.

۳- در این مرحله از طرز تهیه مربای انجیر، بعد از سی دقیقه زعفران دمکرده و آبلیمو و گلاب را اضافه کنید. حالا ده دقیقه زمان دهید تا مربای انجیر پخته و شهد آن غلظت پیدا کند.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه مربای انجیر، بعد از این که مربای انجیر آماده شد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا مربای انجیر کاملا سرد شود. حالا دانه های هل را از داخل مربای انجیر خارج کنید و مربای انجیر را داخل شیشه های تمیز ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید، مربای انجیر را با کره در وعده صبحانه می توانید سرو نمایید.


توصیه سر آشپز:

میزان شکر در طرز تهیه مربای انجیر بنا به ذائقه شما می باشد اگر دوست دارید کم شیرین باشد از ۵۰۰ گرم شکر استفاده کنید. در تهیه مربای انجیر دقت کنید که شهد مربا باید غلیظ باشد و کامل قوام داشته باشد تا مربای انجیر کپک نزند.


آموزش تصویری طرز تهیه مربای انجیر



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *