تاریخ امروزجمعه , ۷ آذر ۱۳۹۹

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه


باقالی پلو با ماهیچه غذایی سنتی و اصیل ایرانی است، این غذای مجلسی در بیشتر مهمانی ها و جشن ها سرو می شود. باقالی پلو با ماهیچه از اون غذاهایی است که کمتر کسی حاضر می شود در مهمانی از آن بگذرد و سراغ غذاهای دیگر برود.


مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

(مناسب برای ۳ نفر)

  • ماهیچه گوسفندی یا گوساله: ۳ عدد
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
  • سیر: ۲ حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده: ½ پیمانه
  •  زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، نمک به میزان لازم
  • برنج خیس خورده: ۳ پیمانه
  • باقالی سبز: ۲۰۰ گرم
  • شوید خشک: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین به میزان لازم


طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

۱- در طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه ابتدا بهتر است ماهیچه را آماده کنیم. ابتدا ماهیچه ها را شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم سپس داخل تابه قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم، تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا دو طرف ماهیچه ها سرخ شوند. بعد سیر له شده و چوب دارچین را به ماهیچه های در حال سرخ شدن اضافه کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، ماهیچه سرخ شده را از تابه خارج می کنیم، حالا پیازهای خلالی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در آخر زردچویه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حالا دو لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و نیمی از زغفران را به مواد اضافه کرده و در آخر ماهیچه ها را داخل تابه قرار میدهیم و اجازه می دهیم تا آب داخل تابه جوش بیاید حالا حرارت را کم می کنیم ۳ الی ۴ ساعت زمان می برد تا ماهیچه ها خوب بپزند در ۱۵ دقیقه آخر پخت نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا ماهیچه جا بیفتد.

۳- در این مرحله از طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، برنج را به مدت ۱ الی ۲ ساعت با آب ولرم و نمک خیس می کنیم. حالا داخل قابلمه را تا نیمه آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در این مرحله کمی نمک به آب اضافه می کنیم، آب روی برنج خیس خرده را خالی کرده و برنج را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم. بعد از اینکه برنج ۲ الی ۳ قول خورد باقالی را به برنج اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه برنج را آبکش می کنیم و روی برنج کمی آب ولرم می ریزیم تا نمک و نشاسته برنج شسته شود.



۴- در ادامه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، ته قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را ته قابلمه قرار می دهیم. حالا لایه لایه برنج را داخل قابلمه ریخته و روی آن شوید خشک و پودر دارچین می ریزیم. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و درب آن دمکنی قرار می دهیم. بعد از اینکه برنج بخار کرد کمی روغن حیوانی یا کره آب کرده و روی برنج می ریزیم حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه برنج دم بکشد.

۵- در مرحله آخر طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه، ماهیچه پخته و آب آن به غلظت رسیده است، برنج دم کشید. حالا باقالی پلو با ماهیچه را درون ظرف مورد نظر کشیده و سپس سرو می کنیم.


توصیه سر آشپز:

اگر دوست دارید در طرز تهیه ماهیچه از رب استفاده کنید بهتر در زمان سرخ شدن پیاز و اضافه کردن ادویه ها یک قاشق غذاخوری رب اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ بهتری پیدا کند سپس آب را اضافه کنید و ماهیچه ها را در ظرف قرار دهید.


آموزش تصویری طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *