موساکا غذایی ساده و خوشمزه می باشد که متعلق به کشورهای اروپای شرقی است، این غذای بی نظیر از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت چرخکرده، پنیر تهیه می شود. موساکا غذایی مقوی و خوشمزه است و شما به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید و در وعده ناهار یا شام سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه موساکا:
(مناسب برای ۵ نفر)
- گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
- سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
- بادمجان بزرگ: ۳ عدد
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- پوره گوجه فرنگی: ۲ عدد
- شیر: ۳ پیمانه
- پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
- پنیر پارمیزان: ۵۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- آرد: ¼ پیمانه
- سیر له شده: ۲ حبه
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل پاپریکا، زردچوبه، ادویه کاری و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه موساکا:
۱- در طرز تهیه موساکا ابتدا بادمجان ها را ورقه ای خرد کرده مقداری نمک روی آنها می پاشیم و بعد از یک ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد با دستمال بادمجان ها را خشک کرده و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. حالا سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش زده و سرخ می کنیم و بعد قارچ ها را ورقه ای برش میزنیم و سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
۲- در ادامه طرز تهیه موساکا، پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه با کمی روغن سرخ می کنیم، بعد گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس سیر را اضافه کرده و تفت می دهیم و در آخر ادویه ها را با رب گوجه فرنگی به مواد اضافه می کنیم و بعد از تفت خوردن پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد با هم تفت خورده و آب گوجه فرنگی کشیده شود.
۳- در این مرحله از طرز تهیه موساکا، باید سس بشامل را تهیه کنیم، آرد را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد کره را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کره ذوب شود و مایه یک دستی بدست آید. حالا شیر را به همراه نمک و فلفل سیاه و پنیر پارمیزان به مخلوط آرد و کره اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سس ما به غلظت برسد، سپس سس را از روی حرارت بر می داریم. بعد از اینکه سس بشامل کمی حرارت خود را از دست داد دو عدد زرده تخم مرغ را خوب هم می زنیم و به سس اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا زرده داخل سس بریده، بریده نشود.
۴- در مرحله آخر طرز تهیه موساکا، یک ظرف پیرکس یا سرامیکی انتخاب می کنیم ابتدا سیب زمینی های سرخ شده را کف ظرف می چینیم سپس نیمی از سس بشامل را روی سیب زمینی ها می ریزیم. حالا بادمجان های سرخ شده را روی سس بشامل می چینیم و بعد مایه گوشتی را روی بادمجان ها ریخته و تمام سطح بادمجان ها را با آن می پوشانیم. در این مرحله باقی سس بشامل را روی مواد می ریزیم و بعد سطح مواد را با پنیر می پوشانیم.
۵- موساکا را به مدت ۳۰ دقیقه درون فری که از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا بپزد و در آخر گریل را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه با حرارت متوسط روشن می کنیم تا روی موساکا برشته و طلایی شود.
آموزش تصویری طرز تهیه موساکا
همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید
پاسخی بگذارید