تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳


قلیه میگو غذایی جنوبی است این غذای لذیذ که بیشتر در جنوب ایران تهیه و سرو می شود، بسیار خوشمزه است و یک بار امتحان کردن آن باعث می شود که شما هم یکی از طرفداران این غذای فوق العاده شوید.


مواد لازم برای تهیه قلیه میگو:

(مناسب برای ۵ نفر)

  • پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۱ بوته
  • میگو: ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • تمر هندی: ۲۰۰ گرم
  • سبزی قلیه: ۳۵۰ گرم گشنیز، ۵۰ گرم شنبلیله
  • زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل قرمز، نمک به میزان لازم


طرز تهیه قلیه میگو:

۱- در طرز تهیه قلیه میگو ابتدا سبزی قلیه را شسته و سپس ریز خرد کنید، حالا با کمی روغن سبزی را سرخ کرده و بعد کنار بگذارید. حالا آب پیاز رنده کرده را خوب بگیرید و آب پیاز را به میگوهای پاک کرده و شسته شده اضافه کنید تا مزه دار شوند.

۲- در این مرحله از طرز تهیه قلیه میگو، پیاز رنده شده و آب گرفته را داخل تابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید حالا اجازه دهید تا پیاز کمی سرخ شود. حالا ادویه ها را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید و در آخر رب گوجه فرنگی و آرد را به مخلوط پیاز و ادویه اضافه کنید و تفت دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه قلیه میگو، تمر هندی را داخل دو لیوان آب گرم حل کرده و سپس صاف کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. حالا سبزی سرخ کرده را اضافه کرده و بعد دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد داخل تابه شروع به جوشیدن کنند، حالا حرارت را ملایم کنید تا سبزی به مدت یک ساعت خوب بپزد.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه قلیه میگو، در تابه ای جدا میگوها را با کمی روغن و همراه با آب پیاز، نمک و زردچوبه و زعفران به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

۵- در این مرحله از طرز تهیه قلیه میگو، یک ربع مانده به پایان زمان پخت میگوهای سرخ شده را به قلیه میگو اضافه کنید و نمک قلیه میگو را تنظیم کرده و اجازه دهید تا به مدت یک ربع خورشت شما جا بیفتد. حالا قلیه میگو آماده است این غذای بی نظیر را با پلو یا نان و همراه با سیر ترشی و زیتون پرورده می توانید برای وعده ناهار یا شام سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

قلیه میگو خورشتی کم آب است پس در پایان زمان پخت خورشت شما باید غلظت پیدا کرده و خوب جا افتاده باشد. این غذای جنوبی باید تند باشد پس در زدن میزان فلفل این غذا دقت کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه قلیه میگو



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *