تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه پای سیب


پای سیب شیرینی اصیل انگلیسی است که به آسانی می توان آن را تهیه کرد. پای سیب از خمیری ترد و مخلوط سیب و دارچین تهیه می شود، این شیرینی خوشمزه را با خامه یا بستنی وانیلی می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه پای سیب:

(مناسب برای ۶ نفر)

  • آرد شیرینی پزی: ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره به دمای محیط رسیده: ۱۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۵۰ گرم
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • آب سرد به میزان لازم
  • سیب: ۴ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی برای سرو


طرز تهیه پای سیب:

۱- در طرز تهیه پای سیب ابتدا باید خمیر پای سیب را تهیه کنید. آرد شیرینی پزی را داخل کاسه الک کنید، حالا کره را به آن اضافه کنید و با نوک انگشت کره را در آرد وزر دهید تا مخلوط آرد و کره مثل خرده های نان شوند. حالا شکر و زرده های تخم مرغ و وانیل را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید در آخر آب سرد را کم کم به مواد خمیر پای سیب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

۲- در این مرحله از طرز تهیه پای سیب، خمیر به دست آمده را دو قسمت کنید. نیمی ار خمیر پای سیب را با وردنه به قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. حالا خمیری را که باز کردید داخل قالب بگذارید طوریکه کف قالب را بپوشاند. خمیر پای سیب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

۳- در ادامه طرز تهیه پای سیب، سیب ها را پوست کنده و هسته آنها را بگیرید و سپس به صورت ورقه های کلفت برش بزنید. نیمی از سیب های برش خورده را با دو قاشق غذا خوری کره و پودر دارچین داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بپزید. وقتی که سیب ها پخت حرارت را خاموش کنید حالا سیب های خام را با سیب های پخته مخلوط کنید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه پای سیب، قالب خمیر را از یخچال خارج کنید روی سطح خمیر با چنگال سوراخ ایجاد کنید حالا مخلوط سیب و دارچین و کره را روی خمیر بریزید. حالا باقی خمیر را با وردنه باز کنید و روی خمیر با چاقو شیار ایجاد کنید سپس روی مخلوط سیب قرار دهید طوریکه سطح سیب ها را کامل بپوشاند. در این مرحله می توانید خمیر باز شده را با چاقو نواری برش بزنید سپس با نوارهای خمیر سطح سیب ها را بپوشانید.

۵- فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. حالا روی خمیر پای سیب را با سفیده تخم مرغ زده شده آغشته کنید سپس روی آن شکر بپاشید. قالب را داخل فر قرار دهید تا پای سیب به مدت ۳۵ دقیقه پخته و برشته شود. پای سیب را گرم یا سرد با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی می توانید سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پای سیب



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *