تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه پیراشکی گوشت


پیراشکی گوشت، نان های پفکی و خوشمزه است که با گوشت چرخکرده و قارچ و فلفل دلمه پر شده و در منزل به راحتی تهیه می شود. پیراشکی گوشت برای وعده شام و به عنوان پیش غذا در مهمانی مناسب است این غذای بی نظیر را با سالاد و انواع سس می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • آرد شیرینی پزی: ۲ و ½ پیمانه
  • ماست: ½ پیمانه
  • شیر ولرم: ½ پیمانه
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر: ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای لایه میانی پیراشکی گوشت:

  • گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه رنگی: ۱ عدد
  • قارچ خرد شده: ۱ پیمانه
  • پیلز متوسط: ۱ عدد
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱ قاسق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه پیراشکی گوشت:

۱- در طرز تهیه پیراشکی گوشت، ابتدا خمیر پیراشکی را آماده می کنیم. ماست و شیر و روغن مایع را داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه را اضافه کنید و ده دقیقه زمان دهید تا پودر خمیر مایه عمل بیاید. حالا آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مخلوط شیر و ماست اضافه کنید و ده دقیقه با دست خمیر پیراشکی را ورز دهید. خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی کاسه را با پارچه بپوشانید تا خمیر یک ساعت استراحت کرده و حجمش دو برابر شود.

۲- در ادامه طرز تهیه پیراشکی گوشت، در مدت زمانی که خمیر استراحت می کند مواد میانی پیراشکی را تهیه می کنیم. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده داخل تابه می ریزیم و با کمی روغن سرخ می کنیم. حالا گوشت چرخکرده را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد از تفت دادن گوشت حالا فلفل دلمه ریز خرد شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم و در آخر زرد چوبه و پودر سیر و نمک را اضافه می کنیم و با مواد تفت می دهیم و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی گوشت، تابه را از روی حرارت بر می داریم تا مواد سرد شوند. بعد از گذشت یک ساعت از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم با وردنه باز می کنیم از مواد گوشتی لای خمیر می گذاریم و سپس دو لبه خمیر را روی هم فیکس می کنیم و کنار می گذاریم.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه پیراشکی گوشت، پیراشکی ها را اگر در فر می خواهید آماده کنید. فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حالا سینی فر را چرب کنید و پیراشکی های گوشت را داخل آن بچینید. روی پیراشکی ها گوشت را مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بمالید حالا سینی پیراشکی ها گوشت را داخل فر قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزند و ۳ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی پیراشکی ها طلایی شوند.

۵- اگر پیراشکی ها گوشت را داخل روغن می خواهید سرخ کنید، مقدار زیادی روغن سرخ کردنی داخل یک ظرف گود بریزید و سپس پیراشکی ها گوشت را با حرارت متوسط سرخ کنید. بعد از سرخ شدن پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. حالا پیراشکی های گوشت آماده است آن را در ظرفی که در نظر گرفته اید بچینید و بعد از تزیین آنها را با سالاد و انواع سس سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پیراشکی گوشت



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *