تاریخ امروزجمعه , ۲۲ آذر ۱۳۹۸

طرز تهیه بامیه


بامیه شیرینی لذیذ است که در کشورهای عربی، ترکیه و ایران تهیه می شود. این شیرینی بی نظیر همراه با چای در ماه رمضان در زمان افطار سرو می شود، بامیه و زولبیا جزء شیرینی های پر طرفدار در ماه مبارک رمضان در ایران هستند.


مواد لازم برای تهیه بامیه:

(مناسب برای ۴ نفر)

 

  • آرد: ۱ لیوان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب: ۱ لیوان
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • مواد لازم برای تهیه شهد بامیه:

  • آب: ۱ لیوان
  • شکر: ۲ لیوان
  • گلاب: ½ لیوان
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه بامیه:

۱- در طرز تهیه بامیه، ابتدا باید شهد بامیه را تهیه کنید. برای تهیه شهد بامیه، آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن گلاب و آب لیمو ترش و زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ده دقیقه شهد بجوشد سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شهد بامیه خنک شود.

۲- در ادامه طرز تهیه بامیه، حالا نوبت تهیه بامیه است. آب و کره را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و تا جوش بیایند. بعد از جوش آمدن آب، شکر و آرد را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد خودش را بگیرد و به خمیر تبدیل شود، در این زمان دو قاشق غذاخوری از شهد را به خمیر اضافه می کنیم. این مرحله از طرز تهیه بامیه، باید ده دقیقه خمیر روی شعله گاز با حرارت ملایم باشد و مرتب هم بزنیم بعد از ده دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خمیر خنک شود.

۳- در این مرحله از طرز تهیه بامیه، بعد از خنک شدن خمیر دو عدد تخم مرغ را به خمیر بامیه اضافه کرده و مواد را با هم خوب ترکیب می کنیم. حالا خمیر را در قیف ماسوره دار بریزید، یک ظرف را تا نیمه پر از روغن کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا قیف را روی ظرف پر از روغن بگیرید و با قیچی به هر اندازه که دوست دارید از خمیر بامیه برش بزنید.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه بامیه، بامیه های سرخ شده و داغ را در شهد خنک به مدت سه دقیقه قرار دهید تا شهد را به خود جذب کنند. فقط در زمان سرخ کردن بامیه ها توجه داشته باشید که حرارت گاز زیاد نباشد چون داخل بامیه ها خام باقی می ماند و روی آنها سرخ می شود.

۵- حالا بامیه های سرخ شده را از شهد را خارج کنید و داخل آبکش فلزی بریزید تا شهد اضافه آن خارج شود. بامیه ها آماده سرو هستند. آنها را در ظرف مخصوص سرو بچینید و با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید و سپس با چای سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه بامیه



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



‫0/5 (0 امتیاز)
اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *