تاریخ امروزیکشنبه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۹

طرز تهیه رول دارچینی


رول دارچینی شیرینی خوشمزه و لذیذی است که طعم و عطر فوق العاده دارچین به این شیرینی طعم بی نظیری داده است. شما می توانید رول های دارچینی را به راحتی در منزل تهیه کنید و همراه با چای یا شیر به عنوان میان وعده سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه رول دارچینی:

  • شیر ولرم: ۲ پیمانه
  • آرد نان: ۵ پیمانه
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱/۳ پیمانه
  • روغن مایه: ۱/۳ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • مواد میانی رول دارچینی:
  • شکر قهوه ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • دارچین: ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه رول دارچینی:

۱- در طرز تهیه رول دارچینی، ابتدا روغن مایع و شکر و پودر خمیر مایه را به شیر ولرم اضافه کنید، درب ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا پودر خمیر مایه داخل شیر ولرم عمل بیاید. بعد از زمان داده شده اول نمک و بعد آرد را کم کم به مخلوط شیر اضافه کنید و ۱۵ دقیقه خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید. اگر خمیر به دست می چسبد با احتیاط آرد اضافه کنید تا خمیر لطافت خود را از دست ندهد.

۲- در ادامه طرز تهیه رول دارچینی، بعد از اینکه خمیر را خوب ورز دادید حالا داخل ظرف را چرب کنید و خمیر را در ظرف قرار دهید. روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و روی ظرف را با پارچه بپوشانید و ظرف را در جای گرم قرار دهید، یک تا دو ساعت اجازه دهید تا خمیر استراحت کرده و حجمش دو برابر شود.

۳- در این مرحله از طرز تهیه رول دارچینی، مواد میانی رول دارچینی را تهیه می کنیم. پودر دارچین را به همراه شکر سفید و قهوه ای داخل کاسه بریزید سپس کره را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. بعد از پایان استراحت خمیر، خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید و بعد به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.



۴- در ادامه طرز تهیه رول دارچینی، حالا خمیر را با وردنه باز کنید روی آن از مخلوط دارچین بمالید و دوباره خمیر را رول کنید. حالا خمیر رول شده را با فاصله ۳ سانتیمتر به کمک نخ برش بزنید. حالا داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را با کره چرب کنید و رول های دارچینی را با فاصله درون فالب قرار دهید، دوباره روی سینی را با سلفون به مدت ۳۰ دقیقه بپوشانید.

۵- در مرحله آخر طرز تهیه رول دارچینی، فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. حالا روی رول های دارچینی را با مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ و نصف پیمانه شیر، رومال کنید. قالب رول های دارچینی را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا رول های دارچینی بپزند و روی آنها طلایی شوند. بعد از این که رول های دارچینی پخت آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند بعد رول های دارچینی را با چای یا شیر برای میان وعده سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه رول دارچینی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *