تاریخ امروزسه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی


بیسکویت زنجبیلی یکی از پرطرفدارترین بیسکویت ها است. این بیسکویت قدیمی با طعم بی نظیرش بیشتر در مهمانی های کریسمس همراه با چای سرو می شود. افزودن پرتقال به این بیسکویت طعم بی نظیر و به یاد ماندنی به آن می دهد.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت زنجبیلی:

(مناسب برای ۱۵ نفر)

  • کره: ۱۲۵ گرم
  • آرد: ۳۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر شکر: ۲۰۰ گرم
  • پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شربت قوام آمده: ۷۵ میلی لیتر


طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی:

۱- ابتدا برای تهیه بیسکویت زنجبیلی باید کف سینی فر را با کمی کره چرب کرده و سپس سینی را کنار بگذارید و خمیر بیسکویت زنجبیلی را آماده کنید.

۲- در تهیه خمیر بیسکویت زنجبیلی باید آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک کنید و سپس شکر و پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده و جوش شیرین را به آن اضافه کنید.

۳- حالا شربت قوام آمده را داخل یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را به شربت قوام آمده اضافه کنید و اجازه دهید تا کره در شربت حل شود. بعد از حل شدن کره شیر جوش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی سرد شود. حالا آن را به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را با هم خوب ترکیب کنید. بعد از اینکه مواد بیسکویت زنجبیلی با هم خوب ترکیب شدند، حالا موقع اضافه کردن تخم مرغ و رنده پوست پرتقال است. مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست بیاید.



۴- در این مرحله از تهیه بیسکویت زنجبیلی از خمیر با دست به اندازه یک گردو بر دارید و با فاصله درون سینی فر قرار دهید . روی گلوله های خمیری کمی با دست فشار آورید تا کمی پهن شوند. روش دیگر این است که می توانید خمیر بیسکویت زنجبیلی را با دست کمی پهن کرده و با هر قالبی که دوست داشتید قالب زده و سپس با فاصله درون سینی فر بچینید.

۵- فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت یا عدد ۳ فر های گازی گرم کنید. سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکویت های زنجبیلی پخته و طلایی شوند. بعد از پایان زمان پخت بیسکویت ها را با کاردک از سینی به آرامی جدا کرده و روی صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شوند. بعد از خنک شدن روی بیسکویت های زنجبیلی را با شکلات ذوب شده می توانید تزیین کنید و در ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و سپس با چای آن را سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

2 نظر

    1. springlady نویسنده پاسخ

      سلام
      شربت قوام آمده ترکیبی از نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب است که داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شربت جوش آمده و غلیظ شود، سپس بعد از خنک شدن داخل بیسکویت استفاده میشود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *