تاریخ امروزپنج شنبه , ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه بیسکویت کره بادام زمینی


بیسکویت کره بادام زمینی یکی از پر طرفدارترین بیسکویت ها است. این روش پخت بهترین روش برای تهیه این بیسکویت است. بیسکویت کره بادام زمینی بسیار طرد و خوشمزه است و برای کودکان به خاطر داشتن بادام زمینی بسیار مفید می باشد. بیسکویت کره بادام زمینی را به عنوان عصرانه با چای یا قهوه می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره بادام زمینی:

(مناسب برای ۱۰ نفر)

  • کره بادام زمینی: ۱۵۰ گرم
  • کره: ۱۲۵ گرم
  • شکر:۲۲۵ گرم
  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۳ قاشق چایخوری
  • بادام زمینی خام: ۷۵ گرم


طرز تهیه بیسکویت کره بادام زمینی:

۱- در ابتدای روش پخت بیسکویت کره بادام زمینی احتیاج به دو عدد سینی فر دارید که در خود بیست عدد بیسکویت کره بادام زمینی را جای دهند. سینی های فر را با کمی کره چرب کنید و کنار بگذارید. کره بادام زمینی و کره را درون یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا شکر را کم کم به مخلوط کره ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲- حالا در ادامه تهیه بیسکویت کره بادام زمینی نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. تخم مرغ را در یک ظرف کوچک شکسته و خوب هم بزنید، حالا کم کم به مخلوط مواد بیسکویت کره بادام زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و سپس کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست بیاید. روی خمیر را با یک محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد شود.

۳- حالا بعد از گذشت سی دقیقه خمیر را از یخچال خارج کنید، از خمیر با دست ۲۰ گلوله کوچک درست کنید و با فاصله پنج سانتیمتر درون سینی های فر بچینید. حالا با دست روی خمیر بیسکویت کره بادام زمینی را کمی پهن کنید و روی آن کمی شکر دانه درشت بپاشید.



۴- فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا عدد ۵ فرهای گازی روشن کنید تا گرم شود. در این مرحله از تهیه بیسکویت کره بادام زمینی، سینی های فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا بیسکویت ها پخته و طلایی پر رنگ شوند.

۵- بعد از پایان زمان پخت بیسکویت های کره بادام زمینی را با یک کاردک به آرامی از سینی فر جدا کنید و روی صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا بیسکویت ها خنک شوند. حالا بیسکویت کره بادام زمینی آماده سرو است آن را با چای یا قهوه می توانید نوش جان کنید. بیسکویت کره بادام زمینی را در ظرف دردار فلزی به مدت یک هفته در یخچال می توانید نگهداری کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه بیسکویت کره بادام زمینی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *