تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی بادام زمینی


بیسکویت شکلاتی بادام زمینی با طعم قوی بادام زمینی و شکلات و آرد برنج بسیار خوش طعم و مقوی است. این بیسکویت عالی می تواند یک میان وعده فوق العاده برای کودکان باشد، در عین حال یک میان وعده یا عصرانه بی نظیر همراه با چای یا قهوه برای بزرگسالان است.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت شکلاتی بادام زمینی:

(مناسب برای ۲۰ نفر)

  • آرد برنج: ۲۵۰ گرم
  • آرد سفید: ۱۷۵ گرم
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی: ۱۳۰ گرم
  • پودر شکر: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکلات خالص: ۱۷۵ گرم
  • بادام زمینی خام و بو نداده: ۱۱۵ گرم
  • شکلات چیپسی: ۵۰ گرم


طرز تهیه بیسکویت شکلاتی بادام زمینی:

۱- در تهیه بیسکویت شکلاتی بادام زمینی ابتدا احتیاج به یک سینی فر دارید که چهل تا پنجاه عدد بیسکویت را در خود جای دهد. حالا کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و سینی را کنار بگذارید. حالا آرد سفید و آرد برنج و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را درون یک کاسه بزرگ الک کنید.

۲- برای تهیه بیسکویت شکلاتی بادام زمینی باید روغن و شکر را درون یک کاسه با هم مخلوط کنید و سپس با هم زن برقی آنقدر بزنید تا پف کرده و سبک شود. حالا مخلوط آردها و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و شکلات چیپسی را کم کم به مخلوط روغن و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا تبدیل به یک خمیر نرم شوند. بادام زمینی های خام را پوست گرفته و خرد کنید و درون یک بشقاب بریزید. حالا از خمیر بیسکویت شکلاتی بادام زمینی به اندازه یک گردو با دست بردارید و آن را در بادام زمینی خرد شده بغلتانید تا کاملا از بادام زمینی پوشیده شود.

۳- حالا گلوله های خمیری را با فاصله درون سینی فر قرار دهید و با ته یک لیوان شیشه ای که به آرد آغشته است روی گلوله ها فشار بیاورید تاکمی صاف شوند و به ضخامت ۵ میلی متر برسد. برای پخت بیسکویت شکلاتی بادام زمینی فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید و سپس سینی فر را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید تا بیسکویت های شکلاتی بادام زمینی پخته و طلایی شوند.



۴- بعد از پایان زمان پخت سینی را از فر خارج کنید، بعد از یک دقیقه با کاردک به آرامی بیسکویت های شکلاتی بادام زمینی را از سینی جدا کنید و روی صفحه فلزی مشبک قرار دهید تا بیسکویت های شکلاتی بادام زمینی خنک شوند. حالا شکلات خالص خرد شده را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به روش بن ماری ذوب شود.

۵- در پایان تهیه بیسکویت شکلاتی بادام زمینی، روی بیسکویت ها را با شکلات ذوب شده تزیین کنید و در ظرف مخصوص پذیرایی بچینید و با چای یا قهوه و برای کودکان با یک لیوان شیر سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه بیسکویت شکلاتی بادام زمینی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *