تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه سمبوسه


سمبوسه غذایی لذیذ که در جنوب ایران بسیار پرطرفدار است. این غذای بی نظیر از ترکیب سیب زمینی و پیاز داغ و ادویه های تند جنوبی تهیه می شود. سمبوسه غذایی سبک و مناسب برای وعده شام است البته آن را به عنوان میان وعده برای کودکان هم می توانید سرو کنید. سمبوسه را به دو روش می توانید تهیه کنید سمبوسه ساده و سمبوسه پیتزایی که طعم هر دو بی نظیر است.


مواد لازم برای تهیه سمبوسه:

(مناسب برای ۳ نفر)

  • سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی در صورت تمایل: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
  • ادویه کاری: ½ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • نان لواش به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سمبوسه پیتزایی:

  • سوسیس آلمانی: ۱ عدد
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • پودر آویشن: ½ قاشق چایخوری


طرز تهیه سمبوسه:

۱- در طرز تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید. بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب پخت اجازه دهید تا خنک شوند و سپس آنها را با رنده درشت رنده کنید. حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۳ قاشق سوپخوری روغن داخل آن بریزید. در این مرحله پیاز نگینی خرد شده را به روغن اضافه کرده و پیاز را سرخ کنید بعد از سرخ شدن پیاز زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و ادویه کاری را به پیاز سرخ شده اضافه کنید.

۲- در این مرحله از طرز تهیه سمبوسه، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا سیب زمینی رنده شده را به همراه نمک اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید. حرارت زیر تابه را خاموش کنید و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد سمبوسه را خوب هم بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند.

۳- در ادامه طرز تهیه سمبوسه مواد میانی سمبوسه آماده است، نان های لواش را به صورت نواری برش بزنید و مقداری از مواد سمبوسه را میان آن گذاشته و بعد نان را مثلثی بپیچید. حالا داخل یک ظرف گود روغن فراوان بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. در این مرحله سمبوسه ها را در روغن شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. سمبوسه های آماده را داخل ظرف بچینید و اطراف آنها را با برگ های کاهو یا جعفری تزیین کنید و همراه با سس کچاپ سرو کنید.



طرز تهیه سمبوسه پیتزایی:

۱- ابتدا پیاز نگینی خرد شده را داخل تابه ریخته و با مقدار کمی روغن سرخ کنید. حالا زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پودر آویشن را به آن اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه سمبوسه پیتزایی، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در آخر نمک و سیب زمینی پخته و رنده شده را به همراه سوسیس نگینی خرد شده و سرخ شده به مخلوط پیاز داغ اضافه کنید. در مرحله آخر از طرز تهیه سمبوسه پیتزایی، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد کمی حرارت خود را از دست بدهد. حالا پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید و سپس مواد سمبوسه پیتزایی را لای نان های لواشی که نواری برش زده اید بپیچید. سمبوسه ها را داخل روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.

۲- حالا سمبوسه های پیتزایی آماده است آنها را در ظرف مخصوص سرو بچینید و اطراف آنها را با برگ های کاهو و برش های گوجه تزیین کنید و همراه با سس کچاپ سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در تهیه سمبوسه پیتزایی مواد اولیه مثل سمبوسه ساده است فقط در سمبوسه پیتزایی جعفری خرد شده را حذف کنید و به جای آن سوسیس و پنیر پیتزا را اضافه کنید. در سمبوسه پیتزایی به جای ادویه کاری از پودر آویشن استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه سمبوسه



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *