تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه بیسکویت کشمشی با جو پرک


بیسکویت کشمشی با جو پرک بسیار ساده و راحت تهیه می شود. این بیسکویت فوق العاده خوشمزه را به عنوان عصرانه همراه با چای یا قهوه می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت کشمشی با جو پرک:

(مناسب برای ۵ نفر)

  • پودر شکر: ۱۲۵ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد: ۵۰ گرم
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • جو پرک: ۱۷۵ گرم
  • کشمش پلویی: ۱۲۵ گرم
  • کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه بیسکویت کشمشی با جو پرک:

۱- ابتدا در تهیه انواع بیسکویت باید سینی فر را با کمی کره چرب کنید و سپس سینی فر را کنار بگذارید و خمیر بیسکویت کشمشی با جو پرک را آماده کنید. کره را از یک ربع قبل از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. حالا برای تهیه بیسکویت کشمشی با جو پرک باید تخم مرغ را درون یک کاسه خوب با هم زن بزنید.

۲- در ادامه تهیه بیسکویت کشمشی با جو پرک، کره نرم شده و شکر را درون یک کاسه بزرگ بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا سبک و حالت پفی پیدا کند. حالا تخم مرغ زده را کم کم به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

۳- آرد را درون یک ظرف الک کرده و با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید، حالا مخلوط بدست آمده را با مخلوط تخم مرغ و شکر و کره ترکیب کنید. بعد از اینکه مواد بیسکویت کشمشی با جو پرک خوب با هم ترکیب شدند حالا زمان اضافه کردن کشمش پلویی و کنجد و جو پرک است.



۴- بعد از اینکه مواد با هم خوب ترکیب شدند حالا خمیر بیسکویت کشمشی با جو پرک آماده است. با یک قاشق غذاخوری از مواد خمیر بیسکویت کشمشی با جو پرک بردارید و با فاصله درون سینی فر قرار دهید و سپس روی آن را کمی صاف کنید. می توانید کف دستتان را چرب کنید کمی از خمیر بیسکویت بر دارید و با دست به آن فرم دهید و با فاصله در سینی فر قرار دهید. حالا سینی فر را درون فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی روشن کرده اید قرار دهید تا به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بیسکویت های کشمشی با جو پرک پخته و طلایی شوند.

۵- بعد از پایان زمان پخت سینی را از فر خارج کنید. بیسکویت های کشمشی با جو پرک را به آرامی از سینی جدا کرده و روی صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا خوب خنک شوند. حالا بیسکویت های کشمشی با جو پرک آماده سرو هستند آنها را درون ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید. این بیسکویت را به مدت یک هفته در ظرف در بسته درون یخچال می توانید نگهداری کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه بیسکویت کشمشی با جو پرک



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *