تاریخ امروزجمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه کباب چنجه – کباب برگ


کباب غذایی پرطرفدار در ایران است این غذایی سنتی انواع گوناگون دارد مثل کباب کوبیده، کباب چنجه، کباب برگ، کباب ترش و… که تهیه آنها بسیار ساده و راحت است و شما در منزل به راحتی می توانید آن را بپزید. کباب چنجه و کباب برگ جزء کباب های لذیذ و پرطرفدار هستند که آن را با پلو یا نان و ریحان سرو می کنند.


مواد لازم برای تهیه کباب چنجه – کباب برگ:

(مناسب برای ۴ الی ۶ نفر)

  • گوشت راسته گوسفندی: ۱ کیلو
  • پیاز: ۲ عدد
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا روغن مایع: ½ فنجان
  • کره: ۵۰ گرم


طرز تهیه کباب چنجه:

۱- در طرز تهیه کباب چنجه، ابتدا گوشت راسته گوسفندی را شسته سپس به صورت مکعبی برش بزنید. پیازها را با رنده درشت رنده کنید و بعد آب پیاز را بگیرید و کنار بگذارید. حالا گوشت های برش خورده را داخل کاسه بریزید و آب پیاز را به آن اضافه کنید. در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه فلفل سیاه و روغن زیتون یا روغن مایع به گوشت اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه کباب چنجه، در ظرف را محکم ببندید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت داخل یخچال بماند تا مزه دار شود. بعد از مزه دار شدن تکه های گوشت را با بیفتک کمی بکوبید سپس سیخ بکشید فقط تکه ها را با فاصله درون سیخ بکشید و اگر طعم دنبه را دوست دارید می توانید در بین فاصله گوشت ها دنبه قرار دهید. حالا کمی نمک روی گوشت ها بپاشید و سپس سیخ های کباب چنجه را روی حرارت ملایم کباب کنید.

۳- در مرحله آخر طرز تهیه کباب چنجه، وقتی که دو طرف گوشت ها خوب کباب شد روی گوشت های کباب شده کره بمالید و سپس داخل طرف مورد نظرتان قرار دهید و همراه با گوجه کبابی و پلو و ریحان تازه سرو کنید.



طرز تهیه کباب برگ:

۱- در طرز تهیه کباب برگ، گوشت راسته گوسفندی را بعد از شستن به صورت ورقه های مستطیلی به قطر نیم سانتیمتر برش بزنید. حالا گوشت های برش زده را داخل کاسه ریخته و فلفل سیاه و زعفران دم کرده و روغن مایع یا زیتون را به برش های گوشت اضافه کنید.

۲- در این مرحله از طرز تهیه کباب برگ، پیاز ها را رنده کرده و آب آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه و آب پیاز به خورد گوشتها برود حالا در ظرف را محکم ببندید و به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت ها مزه دار شوند. بعد از مزه دار شدن برش های گوشت آنها را با بیفتک بکوبید و سپس سیخ بکشید.

۳- در مرحله آخر طرز تهیه کباب برگ، سیخ های کباب برگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و روی گوشت ها نمک بپاشید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم دو طرف گوشت ها کباب شوند. بعد کباب شدن روی کباب های برگ کره بمالید سپس درون ظرف مورد نظرتان قرار دهید و با پلو و گوجه کبابی و ریحان تازه سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه کباب برگ و چنجه نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا گوشت شما سفت نشود. حتما گوشت را مزه دار کنید تا طعم کباب شما لذیذ شود برای ترد شدن گوشت در زمان مزه دار شدن می توانید از برش های کیوی یا از آب لیمو ترش استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کباب چنجه – کباب برگ



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *