تاریخ امروزسه شنبه , ۶ آبان ۱۳۹۹

طرز تهیه نان سیب و دارچین


نان سیب و دارچین نانی لطیف و نرم با طعم و عطر بی نظیر سیب و دارچین است. این نان خوشمزه و حجیم برای وعده صبحانه یا عصرانه مناسب است، این نان فوق العاده را با چای یا قهوه می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه نان سیب و دارچین:

  • آرد مخصوص شیرینی پزی: ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: ۱۵۰ میلی لیتر
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: ۵۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری

مواد میانی نان سیب و دارچین:

  • سیب: ۲ عدد
  • شکر: ۵ قاشق غذاخوری
  • دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه نان سیب و دارچین:

۱- در طرز تهیه نان سیب و دارچین، ابتدا پودر خمیر مایه را داخل یک کاسه بریزید حالا شیر ولرم را با یک قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد درب ظرف را بپوشانید و ده دقیقه زمان دهید تا خمیر مایه عمل بیاید. در ادامه طرز تهیه نان سیب و دارچین، یک کاسه بزرگ بردارید حالا تخم مرغ را داخل آن شکسته و سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا خامه و کره ذوب شده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

۲- در این مرحله از طرز تهیه نان سیب و دارچین، مخلوط خمیر مایه و شیر را به مواد نان سیب و دارچین اضافه کنید و در آخر آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد در عین حال لطافت خود را حفظ کند. خمیر را داخل یک کاسه که چرب شده قرار دهید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر در محیط آشپزخانه به مدت یک ساعت استراحت کند.

۳- در ادامه طرز تهیه نان سیب و دارچین، تا خمیر استراحت می کند شما مواد میانی نان سیب و دارچین را تهیه کنید. سیب ها را شسته و پوست آنها را بگیرید و سپس به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا سیب ها را داخل کاسه ریخته و با شکر و پودر دارچین مخلوط کنید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه نان سیب و دارچین، بعد از یک ساعت روی سطح کار خود را آرد بپاشید حالا خمیر را به قطر یک سانتیمتر با وردنه باز کنید. یک قالب کمر بندی به قطر ۳۰ سانتیمتر انتخاب کنید، کف قالب را چرب کنید حالا خمیر را داخل آن قرار دهید به طوریکه  خمیر از لبه های قالب بیرون بزند. حالا مواد میانی را روی خمیر پهن کنید و بعد لبه های خمیر را روی مواد میانی قرار دهید باید روی مواد را کامل بپوشاند.

۵- فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. حالا روی نان را با رومال یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید. حالا قالب نان سیب و درچین را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه دااخل فر قرار دهید تا نان بپزد برای طلایی شدن روی نان گریل را به مدت ۲ دقیقه روشن کنید. بعد از اینکه نان پخت آن را روی صفحه مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود سپس می توانید نان سیب و دارچین را درون کیسه فریزر تا زمان سرو نگهداری کنید.


توصیه سر آشپز:

در زمان قرا دادن قالب نان داخل فر حتما یک کاسه آب جوش درون فر قرار دهید تا نان شما سفت نشود. سیب ها را بعد از برش حتما با پارچه نخی تمیز خشک کنید بعد با شکر و دارچین مخلوط کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه نان سیب و دارچین



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *