تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کباب کوبیده


کباب کوبیده جزء کباب های سنتی در ایران است، این کباب خوشمزه در کشورهایی مثل ترکیه و آذربایجان هم تهیه و سرو می شود. کباب کوبیده بسیار پرطرفدار است این کباب بی نظیر را به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید و همراه با پلو یا نان و ریحان تازه سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده:

(مناسب برای ۴ الی ۵ نفر)

  • گوشت راسته یا ران گوساله: ۷۰۰ گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفند یا گوساله: ۴۰۰ گرم
  • پیاز درشت: ۲ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه کباب کوبیده:

۱- در طرز تهیه کباب کوبیده، ابتدا گوشت را دو الی سه بار چرخ کنید. حالا پیازها را با رنده ریز رنده کنید و سپس آب آنها را خوب بگیرید. گوشت چرخکرده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و سپس پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده به گوشت چرخکرده اضافه کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه و پودر سیر را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید. حالا آرد را اضافه کنید و مایه کباب کوبیده را به مدت ده دقیقه ورز دهید و سپس درب ظرف را بسته و به مدت ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده، بعد از دو ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید. یک کاسه آب سرد کنار دست خود قرار دهید. حالا از مایه کباب کوبیده به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را به صورت دوکی روی سطح سیخ مخصوص کباب کوبیده قرار دهید. در این مرحله باید مرتب دست خود را خیس کرده و با گوشت سطح سیخ را بپوشانید و به مایه کباب با دست فرم دهید.



۴- در مرحله آخر طرز تهیه کباب کوبیده، بعد از اینکه گوشت ها را به سیخ کشیدید حالا می توانید آنها را روی کباب پز گازی و یا روی ذغال کباب کنید. بعد از اینکه کباب کوبیده ها آماده شدند، آنها را از سیخ خارج کنید و درون دیس قرار دهید اطراف کباب کوبیده را با گوجه فرنگی کباب شده و برگ های تازه ریحان تزیین کنید.

۵- کباب کوبیده جزء محبوب ترین نوع کباب است، کباب کوبیده را با نان یا پلو و ریحان تازه و همراه با دوغ می توانید سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه کباب کوبیده حتما گوشت را دو الی سه با چرخ کنید تا در زمان کباب کردن از سیخ جدا نشود. انتخاب گوشت گوسفند یا گوساله بستگی به ذائقه شما دارد. حتما آب پیاز را بگیرد تا کباب کوبیده شما در زمان کباب کردن خرد نشود. از آب پیاز را در زمان به سیخ کشیدن گوشت برای مرطوب کردن دست می توانید استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کباب کوبیده



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *