تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه خورشت بادمجان


خورشت بادمجان جزء خورشت های اصیل ایرانی است، این خورشت با طعم بی نظیر بادمجان برای وعده ناهار و مهمانی کوچک خانوادگی مناسب است.


مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان:

(مناسب برای ۴ نفر)

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
  • لپه: ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
  • بادمجان قلمی: ۴ تا ۶ عدد
  • لیمو عمانی: ۲ عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
  • زعفران: نصف قاشق چایخوری
  • چوب دارچین یک تکه


طرز تهیه خورشت بادمجان:

۱-ابتدا بادمجان ها را پوست می کنیم و روی آنها مقداری نمک می پاشیم تا تندی و تلخی آن گرفته شود. بهتر است این کار را شب قبل انجام دهیم، با این کار علاوه بر اینکه بادمجان ها تلخ و تندی خود را از دست می دهند، روغن کمتری را در زمان سرخ کردن جذب می کنند.

۲- برای تهیه خورشت بادمجان ابتدا کمی روغن در قابلمه مورد نظر ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل قابلمه می ریزیم تا سرخ شود، کمی که پیاز طلایی شد گوشت خورشتی را به آن اضافه می کنیم تا گوشت با پیاز کمی تفت بخورد. در این مرحله می توانیم از گوشت مرغ هم بجای گوشت قرمز استفاده کنیم این بستگی به ذائقه شما دارد. بعد مقداری زرد چوبه و فلفل به مواد می زنیم و کمی تفت می دهیم، حالا زمان اضافه کردن لپه است (بهتر است لپه را یک روز قبل در آب ولرم خیس کنیم تا هم راحت تر پخته شود هم نفخ آن گرفته شود ).

۳- لپه را با مواد تفت می دهیم و بعد رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم در این مرحله حرارت گاز را کم می کنیم تا رب خوب سرخ شود و رنگ زیبایی به غذای ما بدهد. وقتی رب با مواد خورشت بادمجان خوب تفت خورد به اندازه یک لیتر آب به مواد خورشت اضافه میکنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا مواد خورشت بادمجان جوش بیاید، در این زمان حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا خورشت بادمجان ما به آرامی بپزد. بعد از یک ساعت که از پخت خورشت گذشت می توانید لیمو عمانی و چوب دارچین را به خورشت بادمجان اضافه کنید.



۴- بعد از دو ساعت که از زمان پخت گذشت می توانید نمک و زعفران را به خورشت اضافه کنید و بعد از نیم ساعت که مواد خورشت جوشید و زعفران و نمک جذب مواد خورشت شد، خورشت بادمجان شما آماده است می توانید حرارت گاز را خاموش کنید. در ظرف جدا کمی روغن میریزیم و کمی گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای برش می زنیم و در کف ظرف می چینیم روی آن کمی نمک می پاشیم و بادمجان های سرخ شده را روی آن می چینیم و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا با آب گوجه فرنگی ها، بادمجان ها بپزد.

۵- حالا بادمجان و گوجه فرنگی های پخته شده را در اطراف ظرف مخصوص خورشت قرار می دهیم و خورشت بادمجان را در قسمت وسط ظرف می ریزیم. خورشت بادمجان شما آماده سرو کردن است.


آموزش تصویری طرز تهیه خورشت بادمجان


همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *