تاریخ امروزپنج شنبه , ۵ تیر ۱۴۰۴

طرز تهیه کتلت مرغ


کتلت مرغ غذایی ساده و لذیذ است ، که تهیه آن بسیار آسان است و برای وعده شام مناسب می باشد. این غذای فوق العاده که جزء غذاهای سنتی کشور مصر است، را به عنوان پیش غذا هم می توان سرو کرد.


مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی درشت: ۲ عدد
  • هویج پخته: ۴ عدد
  • پیاز: ۲عدد
  • ادویه کاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: ۲۰۰گرم
  • برگ گشنیز: یک پیمانه
  • زرد چوبه: ۱قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه کتلت مرغ:

۱- سینه مرغ و پیاز را با هم چرخ می کنیم (البته از غذا ساز هم می توانید استفاده کنید) بعد از چرخ کردن مرغ و پیاز با هم، آن را داخل یک کاسه می ریزیم. در تهیه کتلت مرغ باید گوشت مرغ و پیاز خوب یک دست شوند، حالا سیب زمینی و هویج نیم پز را با رنده درشت رنده می کنیم. توجه داشته باشید که در کتلت مرغ نباید سیب زمینی و هویج کامل پخته باشد چون در زمان ورز دادن مایه کتلت مرغ سیب زمینی ها و هویج ها له می شوند و شکل ظاهری خود را از دست می دهند، در ضمن از غذا ساز هم نباید استفاده کرد چون باعث له شدن و خمیری شدن مایه کتلت مرغ شما می شود.

۲- هویج رنده شده رنگ و شکل زیبایی به کتلت مرغ می دهد، حالا برگ های تازه گشنیز را با چاقو خوب ریز خرد می کنیم. عطر و طعم گشنیز غالب است برای اینکه طعم کتلت مرغ ما را تحت تاثیر قرار ندهد حتما از چاقو برای خرد کردن استفاده کنید. حالا زمان اضافه کردن ادویه ها و ورز دادن مایه کتلت مرغ است. ابتدا زرد چوبه و نمک و فلفل قرمز و پودر کاری را به مواد کتلت مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

۳- ادویه اصلی این غذا پودر کاری و پودر نارگیل است، کتلت مرغ یکی از غذاهای محبوب در کشور مصر و اصالتا مصری است. حالا پودر نارگیل را به مواد کتلت مرغ اضافه می کنیم، پودر نارگیل طعم بی نظیری به این غذا می دهد، مواد کتلت را خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.



۴- حالا آرد سوخاری را داخل یک سینی بریزید و در کنار ظرف مایه کتلت مرغ قرار دهید. کمی روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، یک گلوله متوسط از مایع کتلت مرغ بر دارید و در کف دست خود آن را پهن کرده و به آن شکل دهید. حالا از آرد سوخاری کمی به دو طرف کتلت مرغ بپاشید، فقط زیاد آرد سوخاری نزنید چون کتلت شما حالت خمیری پیدا می کند. آن را در روغن بیندازید وقتی یک سمت آن سرخ شد سمت دیگر را سرخ کنید. حالا کتلت های مرغ سرخ شده را در ظرفی که با برگ های سبزیجات تازه تزیین کرده اید قرار دهید، این غذا را می توانید با نان تازه و سبزی خوردن یا سالاد سبزیجات سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

از مایه کتلت مرغ می توانید در تهیه برگر مرغ استفاده کنید، فقط آرد سوخاری و پودر نارگیل را از مواد اولیه حذف کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کتلت مرغ



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *