تاریخ امروزپنج شنبه , ۵ تیر ۱۴۰۴

طرز تهیه خورشت فسنجان


خورشت فسنجان غذای اصیل ایرانی است، که در هر منطقه از ایران آن را با ذائقه مردم آن منطقه تهیه می کنند. در بعضی از نقاط آن را ترش و در بعضی مناطق شیرین تهیه می کنند، اما بهترین خورشت فسنجان طعمی ملس دارد. خورشت فسنجان غذایی است که بیشتر در زمستان مخصوصا در شب یلدا پخته می شود. این غذای مقوی که از گردو و گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه می شود همراه با پلو سرو می شود.


مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • گردو: ۵۰۰ گرم
  • ران مرغ: ۴ تکه
  • پیاز درشت: ۱ عدد
  • رب انار: ۴ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: ½ قاشق غذاخوری
  • آلو بخارا: ۷ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • آب: ۴ لیوان


طرز تهیه خورشت فسنجان:

۱- در طرز تهیه خورشت فسنجان، ابتدا آلو بخارا را در یک لیوان آب جوش خیس کنید و کنار بگذارید تا آلوها در آب نرم شده و هسته آنها به راحتی جدا شود و سپس خوب آلوها را له کنید. حالا گردو را چرخ کنید بهتر است دو بار گردو چرخ شود.

۲- پیاز را رنده کنید و داخل قابلمه بریزید. در این مرحله از طرز تهیه خورشت فسنجان، گردوی چرخ شده را به پیاز رنده شده اضافه کنید و سپس آب را اضافه کرده و زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید تا خورشت شما جوش بیاید حالا زیر شعله را کم کنید تا با حرارت کم خورشت فسنجان بپزد.

۳- در ادامه طرز تهیه خورشت فسنجان، رب انار و رب گوجه فرنگی را به همراه آلوی له شده به خورشت فسنجان اضافه کنید. توجه داشته باشید که هر پانزده دقیقه یکبار خورشت فسنجان را هم بزنید تا ته نگیرد.



۴- در این مرحله از طرز تهیه خورشت فسنجان هم می توانید مرغ را خام به خورشت فسنجان اضافه کنید هم می توانید سرخ کرده و بعد اضافه کنید. حدودا ۳ الی ۴ ساعت زمان می برد تا خورشت فسنجان پخته و به روغن بیفتد. در آخرین مرحله از طرز تهیه خورشت فسنجان، نمک را اضافه کنید.

۵- بعد از اینکه خورشت فسنجان پخت و جا افتاد آن را در ظرف مخصوص بکشید و سپس همراه با پلو سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

اگر از گوشت به جای مرغ استفاده کردید حتما از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. گوشت را با پیاز رنده شده که آب آن را گرفته اید مخلوط کنید نمک و فلفل اضافه کنید و خوب ورز دهید. حالا به اندازه گردو از مخلوط گوشت بردارید و بین دو دست گرد کنید و در یک بشقاب بچینید و ۴۵ دقیقه مانده به پایان پخت به خورشت فسنجان اضافه کنید و بعد از اینکه خورشت فسنجان به غلظت رسید خورشت فسنجان آماده سرو است.


آموزش تصویری طرز تهیه خورشت فسنجان



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *