تاریخ امروزشنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه رولت گوشت


رولت گوشت غذایی مجلسی است که آن را با گوشت چرخکرده یا ورقه های نازک گوشت می توان تهیه کرد. این غذای خوشمزه و فوق العاده برای مهمانی ها و جشن ها مناسب است.


مواد لازم برای تهیه رولت گوشت:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • مغز نان باگت خشک شده: ۵۰ گرم
  • پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس رولت گوشت:

  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب جوش: نیم لیتر
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه رولت گوشت:

۱- ابتدا در طرز تهیه رولت گوشت، پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید حالا پیاز رنده شده را داخل کاسه بریزید و گوشت چرخکرده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گشنیز به آن اضافه کنید و خوب وزر دهید. در این مرحله از طرز تهیه رولت گوشت پودر نان باگت را به همراه تخم مرغ به مواد رولت گوشت اضافه کره و خوب ورز دهید حالا مایه رولت گوشت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۲- در ادامه طرز تهیه رولت گوشت سس رولت گوشت را آماده می کنیم. پیاز را نگینی خرد می کنیم قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم مقداری روغن داخل آن ریخته حالا پیاز را به روغن اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم. در این مرحله بعد سرخ شدن پیاز، زردچوبه و فلفل و پودر سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی که رب گوجه فرنگی سرخ شد حالا آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید وقتیکه جوش آمد زعفران و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم بعد از اینکه پنج دقیقه جوشید حرارت زیر سس را خاموش می کنیم.

۳- در مرحله آخر طرز تهیه رولت گوشت، بعد از یک ساعت مایه رولت گوشت را از یخچال خارج می کنیم با وردنه گوشت را باز میکنیم فقط توجه داشته باشید که ضخامت گوشت کم نباشد حالا مخلوط گشنیز و جعفری خرد شده را به همراه زرشک و گردوی خرد شده را روی گوشت پهن شده بریزید و سپس گوشت را رول کنید و حالا رول گوشت را داخل فویل بپیچید و دوباره در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید.



۴- در این مرحله از طرز تهیه رولت گوشت فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید کمی روغن داخل آن بریزید و رولت گوشت را سرخ کنید. رولت سرخ شده را درون قالب قرار داده و سس را روی آن بریزید حالا قالب را درون فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا رولت گوشت بپزد.

۵- حالا رولت گوشت را درون ظرفی که در نظر گرفته اید قرار دهید اطراف آن را با زرشک و تکه های گردو تزیین کنید سپس با سالاد و برش های نان یا پلو می توانید سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه رولت گوشت اگر از گوشت تکه ای استفاده کردید ابتدا گوشت را با بیفتک بکوبید و بعد مزه دار کنید. برای مواد لای رولت می توانید از مخلوط قارچ و هویج و فلفل دلمه ای به جای گردو و سبزیجات استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه رولت گوشت



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *