تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کباب ترش


کباب ترش غذایی گیلانی و متعلق به شمال ایران است، طعم فوق العاده کباب ترش باعث شده که این کباب لذیذ بسیار پرطرفدار باشد. این کباب خوشمزه را به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید و آن را همراه با برنج کته و زیتون پرورده و سیر ترشی سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کباب ترش:

(مناسب برای ۴ الی ۵ نفر)

  • گوشت راسته گوساله یا گوسفند: ۲ کیلو
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  •  آب انار: ۱/۳ لیوان
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۸۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه کباب ترش:

۱- در طرز تهیه کباب ترش ابتدا گوشت را شسته و مکعبی خرد کنید، حالا پیاز را رنده کرده و سپس روغن مایع و آب پیاز را به گوشت خرد شده اضافه کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه کباب ترش، فلفل سیاه را به همراه رب انار و آب انار یه مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. در این مرحله گردو آسیاب شده را اضافه کنید اگر سبزی چوچاق در دسترس داشتید آن را ریز خرد کرده به مخلوط مواد کباب ترش اضافه کنید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه کباب ترش، درب ظرف را ببندید و یک شب درون یخچال قرار دهید تا گوشت داخل مواد مزه دار شده و کمی ترد شود.



۴- در مرحله آخر از طرز تهیه کباب ترش، بعد از یک شب مواد را از یخچال خارج کرده نمک به آن اضافه کنید و سیخ بکشید و سپس کباب کنید. حالا کباب ترش آماده است آن را با برنج کته شده و سیر ترشی و زیتون پرورده سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در مرحله آخر از طرز تهیه کباب ترش، بعد از یک شب مواد را از یخچال خارج کرده نمک به آن اضافه کنید و سیخ بکشید و سپس کباب کنید. حالا کباب ترش آماده است آن را با برنج کته شده و سیر ترشی و زیتون پرورده سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کباب ترش



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *