تاریخ امروزچهارشنبه , ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کوکو سبزی


کوکو سبزی غذایی خوشمزه و ساده است که از ترکیب سبزیجات تازه و تخم مرغ تهیه می شود. این غذای اصیل ایرانی را همراه با پلو مخصوصا سبزی پلو، ماهی سرو می کنند. البته کوکو سبزی همراه با نان تازه و گوجه فرنگی و خیار شور برای وعده عصرانه یا شام بسیار مناسب است.


مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی:

(مناسب برای ۴ نفر)

  • سبزی خرد شده( تره، گشنیز، جعفری، شوید، سیر تازه ): نیم کیلو
  • تخم مرغ: ۴ الی ۵ عدد
  • زرشک: ۱ قاشق سوپخوری
  • گردوی خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
  • آرد گندم: ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه کوکو سبزی:

۱- در طرز تهیه کوکو سبزی، ابتدا سبزی را پاک کرده سپس خوب شسته و بعد از اینکه آب آن رفت ریز خرد کنید. حالا سبزی خرد شده را داخل کاسه بزرگ ریخته و نمک و فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و مواد کوکو سبزی را با هم خوب مخلوط کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه کوکو سبزی، گردوی نگینی خرد شده را همراه با زرشک و آرد گندم به مواد کوکو سبزی اضافه کنید. حالا تخم مرغ ها را تک تک به مواد کوکو سبزی اضافه کنید توجه داشته باشید که مایه کوکو سبزی نباید خیلی شل یا سفت باشد.

۳- در این مرحله از طرز تهیه کوکو سبزی، مایه کوکو سبزی را خوب هم بزنید. تابه تفلون را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید، حالا اگر دوست دارید کوکو سبزی شما یک تکه باشد بعد از داغ شدن روغن کل مایه کوکو سبزی را داخل تابه بریزید و سپس با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و اجازه دهید تا خوب سرخ شود و بعد کوکو سبزی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.



۴- اگر دوست دارید کوکو سبزی شما تکه ای باشد، با قاشق از مایه کوکو سبزی بردارید و در تابه بریزید و بعد از سرخ شدن آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان سرخ شود. برای تهیه کوکو سبزی از فر هم می توانید استفاده کنید، فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حالا مایه کوکو سبزی را داخل ظرف یا قالبی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکو سبزی بپزد. برای برشته شدن روی کوکو سبزی گریل را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با شعله متوسط روشن کنید تا روی کوکو سبزی برشته شود.

۵- حالا در مرحله آخر از طرز تهیه کوکو سبزی، کوکو سبزی سرخ شده را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید. اطراف آن را با برش های گوجه فرنگی و خیار شور و دانه های زیتون تزیین کنید، کوکو سبزی را با پلو یا نان می توانید سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه کوکو سبزی می توانید گردو و زرشک را حذف کنید. در صورت تمایل می توانید از چند برگ کاهو ریز خرد شده در تهیه کوکو سبزی استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه کوکو سبزی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *