تاریخ امروزشنبه , ۲۵ مرداد ۱۳۹۹

طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه


پاستای مرغ با سس پنیر و خامه غذایی خوشمزه و بی نظیر است، طعم بی نظیر پنیر چدار و پنیر پارمیزان در این پاستا همراه با بافت لطیف خامه باعث شده پاستای مرغ با سس پنیر و خامه بسیار لذیذ و فوق العاده شود. پاستای مرغ با سس پنیر و خامه غذایی سنگین و چرب است بهتر است این غذا را در وعده ناهار تهیه و سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه:

(مناسب برای ۵ نفر)

  • سینه مرغ نگینی خرد شده: ۲ عدد
  • شیر: ۱ و ½ پیمانه
  • پنیر چدار: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی: ۲ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • پاستای فرمی: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • پنیر پارمیزان: ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۱۰۰ گرم
  • نمک، پودر پاپریکا، پودر زیره، فلفل سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
  • جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه:

۱- در طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه، ابتدا داخل تابه نیمی از کره را بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید حالا مرغ خرد شده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس مرغ تفت خورده را از داخل تابه خارج کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه، باقی کره را داخل تابه بریزید حالا پیاز خلالی خرد شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید. کمی که پیاز سبک شد فلفل دلمه ای خلالی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و بعد از اینکه فلفل کمی نرم شد، ادویه ها را به همراه سیر های له شده به مخلوط پیاز و فلفل دلمه اضافه کنید و تفت دهید.

۳- در این مرحله از طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه، شیر را اضافه کنید و ۳۰ دقیقه زمان دهید تا فلفل دلمه ای و پیاز درون شیر بپزند، حالا پنیر چدار و پنیر خامه ای و پنیر پارمیزان را اضافه کنید.



۴- در ادامه طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه، یک قابلمه را کمی از نیمه بیشتر آب کنید و مقداری نمک و روغن مایع داخل آب بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید حالا پاستا را به مدت ۱۵ دقیقه درون آب در حال جوشیده بریزید تا نرم و پخته شود سپس پاستا را درون آبکش بریزید و کمی آب سرد روی آن بریزید و اجازه دهید تا آب اضافه آن خارج شود.

۵- در مرحله آخر از طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه، کمی که سس غلیظ شد خامه را که به دمای محیط رسیده به سس اضافه کنید. در آخر نمک غذا را تنظیم کنید و سپس پاستای آبکش شده را به همراه مرغ سرخ شده به سس اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا پاستای مرغ با سس پنیر و خامه آماده است آن را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با جعفری ساطوری شده تزیین کرده و سپس سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

اگر در انتهای کار پاستای مرغ با سس پنیر و خامه سفت بود کمی شیر اضافه کنید. حتما خامه را به مدت نیم ساعت درون محیط آشپزخانه قرار دهید بعد به سس اضافه کنید تا بریده، بریده نشود. به جای فلفل دلمه ای رنگی از فلفل دلمه ای سبز هم می توانید استفاده کنید، اگر طعم زیره را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه پاستای مرغ با سس پنیر و خامه



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *