تاریخ امروزشنبه , ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه میرزا قاسمی


میرزا قاسمی غذایی لذیذ از منطقه سرسبز گیلان در شمال ایران است. این غذای بی نظیر ترکیبی از بادمجان کبابی ، سیر و گوجه فرنگی است، میرزا قاسمی را با کته یا نان می توانید سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

(مناسب برای ۳ نفر)

  • بادمجان قلمی متوسط: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • سیر: ۶ حبه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن: ۴ قاشق سوپخوری


طرز تهیه میرزا قاسمی:

۱- ابتدا در طرز تهیه میرزا قاسمی، باید بادمجان ها را روی حرارت ملایم گاز کباب کرد. این کار را درون فر یا با ذغال هم می توانید انجام دهید. اگر طعم بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید بادمجان ها را سرخ کنید ولی طعم بی نظیر این غذا به بو و مزه بادمجان کبابی است. بعد از کباب کردن بادمجان ها پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید و سپس کنار بگذارید.

۲- در این مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی، پوست گوجه فرنگی ها را کنده و ریز خرد کنید و سپس کنار بگذارید. حالا نوبت خرد کردن سیرها است، سیرها را ریز خرد کنید. حالا تابه را روی حرارت متوسط بگذارید روغن مخصوص سرخ کردن را درون تابه بریزید. بعد از گرم شدن روغن سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم سیرها سرخ شوند.

۳- در ادامه طرز تهیه میرزا قاسمی، زردچوبه را به سیر سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید فقط مراقب باشید که سیر زیاد سرخ نشود چون تلخ می شود. در این مرحله از طرز تهیه میرزا قاسمی، بادمجان کبابی خرد شده را به سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا رب گوجه فرنگی را به مخلوط بادمجان و سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. حالا گوجه فرنگی ریز خرد شده را به مخلوط سیر و بادمجان اضافه کنید و بعد نمک و فلفل را اضافه کنید در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا بادمجان کبابی و سیر با آب گوجه فرنگی خوب بپزد.



۴- در آخرین مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی، وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد با گوشت کوب بادمجان ها را خوب له کنید. حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ به میرزا قاسمی است. تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته و با چنگال خوب هم بزنید سپس تخم مرغ زده را روی میرزا قاسمی ریخته و خوب هم بزنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد و بپزد. در این مرحله اگر طعم تخم مرغ را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.

۵- حالا میرزا قاسمی آماده است آن را در ظرف مخصوص سرو ریخته و با برگ های تازه نعناع تزیین کنید و همراه با کته یا نان آن را سرو کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه میرزا قاسمی



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *