تاریخ امروزسه شنبه , ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه سالاد تبوله


سالاد تبوله سالادی لبنانی است، این سالاد خوشمزه که از ترکیب سبزیجات و بلغور گندم تهیه می شود طعمی بی نظیر دارد. شما می توانید سالاد تبوله را به راحتی در منزل تهیه کرده و در مهمانی ها و جشن ها این سالاد فوق العاده را سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله:

(مناسب برای ۳ نفر)

  • بلغور گندم: ۷۵ گرم
  • پیازچه: ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد درشت
  • جعفری تازه: ۲۰۰ گرم
  • نعناع تازه: ۱۴ گرم
  • لیمو ترش: ۲ عدد
  • روغن زیتون: ¼ فنجان
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه سالاد تبوله:

۱- در طرز تهیه سالاد تبوله، ابتدا بلغور گندم را با آب جوش خیس کنید و اجازه دهید در آب جوش نیم ساعت بماند. حالا جعفری و نعناع را پاک کرده و سپس خوب شسته و ریز خرد کنید. سبزی خرد شده را داخل کاسه بریزید و بعد پیازچه های شسته شده را خرد کرده و به جعفری و نعناع خرد شده اضافه کنید.

۲- در ادامه طرز تهیه سالاد تبوله، بلغور خیس خرده را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آن خارج شود و سپس به مواد سالاد تبوله که داخل کاسه ریخته اید اضافه کنید. حالا دو عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد سالاد اضافه کنید و سپس مواد را با هم مخلوط کنید.

۳- در مرحله آخر طرز تهیه سالاد تبوله، آب دو عدد لیمو ترش را گرفته و به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون به سالاد تبوله اضافه کنید. حالا در این مرحله مواد سالاد را با هم خوب مخلوط کنید داخل ظرفی که در نظر گرفته اید بریزید و سپس با برگ های نعناع و برش های لیمو ترش تزیین کنید.



۴- سالاد تبوله را تا زمان سرو درون یخچال نگهداری کنید و درب ظرف را بپوشانید سپس زمان سرو سالاد را از درون یخچال خارج کرده و سرو کنید.


توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه سالاد تبوله اگر دوست داشتید می توانید از خیار ریز خرد شده هم در سالاد استفاده کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه سالاد تبوله



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *