تاریخ امروزجمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه سوپ ذرت


سوپ ذرت یکی از سوپ های ساده و مقوی است که برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب می باشد. سوپ ذرت را از ترکیب سبزیجات مختلف و ذرت و خامه یا شیر در منزل به راحتی می توانید تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت:

(مناسب برای ۳ نفر)

  • ذرت دانه شده: نیم کیلو
  • کرفس: چند شاخه
  • آرد: ۲ قاشق سوپخوری
  • شیر: نیم لیتر
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • جعفری: چند برگ
  • پیاز ریز شده: ۱عدد
  • آب: نیم لیتر
  • خامه: ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه سوپ ذرت:

۱- ابتدا برای تهیه این سوپ ذرت باید پیاز ریز خورد شده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم. بعد نیم لیتر آب را به پیاز خورد شده اضافه می کنیم، ذرت و کرفس ریز خرد شده را به مواد سوپ ذرت اضافه می کنیم و در این زمان نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و حرارت شعله گاز را زیاد می کنیم تا مواد سوپ ذرت به جوش بیاید در این زمان حرارت را ملایم رو به کم می گذاریم تا سوپ ذرت ما با حرارت ملایم بپزد.

۲- بعد از یک ساعت سوپ ذرت پخته شده را صاف می کنیم، آرد و شیر را در ظرفی جدا مخلوط می کنیم و به سوپ ذرت صاف شده اضافه می کنیم.

۳- بعد خامه و جعفری خرد شده را به سوپ ذرت اضافه کرده و سوپ ذرت را دوباره روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت نیم ساعت سوپ ذرت ما جا بیفتد. حالا سوپ ذرت آماده سرو کردن است، سوپ ذرت را در ظرف سوپخوری ریخته و با چند برگ جعفری تزیین می کنیم. نوش جان



توصیه سر آشپز:

در طرز تهیه سوپ ذرت می توانید از بیکن هم استفاده کنید، فقط باید ابتدا بیکن ها را در تابه خوب سرخ کنید.


آموزش تصویری طرز تهیه سوپ ذرت



همچنینن می توانید در کانال یوتیوب اسپرینگ لیدی ویدئو های ما را تماشا کنید



اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *